מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב הריוןליאור09/06/2008
שלום
לפי וסת אני בשבוע 33 להריוני לפי אולטרסאונד היקף ראש אני בשבוע 35 התינוק בהערכת מישקל שוקל 2620
אני כבר מבולבלת לפי האולטרסאונד נכנסתי כבר לתשיעי אז מה נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
א09/06/2008הי,
אצלי בשבוע 34 הוא שקל 2800 ולפי היקפים היה מתאים לשבוע 35-36.
כאשר עשיתי שוב בערכת משקל בשבוע 38 הוא כבר היה בפרמטרים מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמור להדליק נורה אדומה בעלי שקל
ליאור09/06/2008יותר מארבע קילו בלידתו,שאלתי היא למה להתיחס לשבועותש ל האולטרסאונד שמראות שאני נכנסת לתשיעי עוד שבוע?
או לתאריך המחזור אנ כבר מבולבלת?
תודה על התתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
א09/06/2008יכול להיות שהתינוק שלך פשוט יותר גדול מהגיל שלו - זה קורה.
בעיקרון לפי מה שאני יודעת מחשבים לפי המחזור ואם התאריך של המחזור לא מדוייק- אז לפי אולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל
ד``ר איילון לחמן09/06/2008ל א שלום.
לא הזכרת באם בדיקות העלקול הקודמות התאימו לגיל האלוסת.אם התאימו ופתאום צמיחה שכזו יש לשלול סכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הסכרת תקינה
ליאור09/06/2008שלום
בדיקת הסוכר יצא תקינה ככה שסכרת נשללה,תמיד האולטרסאונד הראה שבוע שבוע וחצי יותר מהגיל.
בדיקת סוכר זה לשלול סכרתכי הבדיקה תקינה
תודה חוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)