מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכר בהריוןנורית14/06/2008
אני בשבוע 27
עשיתי העמסת סוכר בשבוע 24 ויצא 130 ( לשמחתי תקין )
הבעיה היא שבימים האחרונה התחלתי להרגיש לא כל כך טוב וכשהייתי אצל חמותי היא בדקה לי את הסוכר במכשיר ביתי והתוצאה הייתה 240
אחרי יום 204 ושוב אחרי יום 208
לפי מה שהבנתי מדובר בערך גבוה יחסית
את הבדיקה ביצענו ב 2 מכשירים שונים בכדי לוודא שלא מדובר בטעות.
יש לי תור לרופא רק בעוד שלושה שבועות ( דיכאון להשיג אליו תור )
ורציתי לשאול האם זה לא מסוכן לעובר? מה עושים?
לרקע
אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל אני מזריקה קלקסן ונוטלת מיקרופירין
לאמא שלי יש סוכרת ולאחותי היה סכרת הריון בהריון האחרון שלה ( היא השתמשה באינסולין )
כמו כן בימים האחרונים יש גם לחץ דם בסביבות ה 140/80 דופק 100-110
אשמח לתשובה
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לרופא
א14/06/2008לא ייתכן שאישה בהריון צריכה לחכות לתור שלושה שבועות. זה ממש חוצפה. את חייבת לדרוש שיקדימו לך את התור או שימצאו לך רופא אחר. אל תוותרי מדובר בתינוק שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת אבל...
נורית14/06/2008הרופא שלי הוא מנהל המרכז לבריאות האשה
אם אני רוצה להקדים תור זה רק אצל רופא אחר ואני לא סומכת על שום רופא מלבדו
בהריון לפני כן היתה לי הפלה בשבוע 15, ויומים לפני כן הלכתי לרופא הקודם שלי, אמרתי לו שמשהוא לא בסדר והוא אמר לי שאני סתם "היסטרית". יום אחרי הלכתי לעוד רופא כי ידעתי שמשהו לא בסדר וזכיתי לאותה תשובה.
ובעוד ששאר הרופאים אמרו לי שאין שום צורך בשום בדיקות לאחר ההפלה אלא אם תהיה חס ושלום הפלה נוספת.
( את מבינה שבמדינה הזאת בשביל שמשהוא יזוז צריך לשלם באובדן של עוד עובר...) הוא התעקש שאבדק ( ממש נלחם בי )כי הוא היה בטוח שיש בעיה בקרישיות של הדם.והוא צדק
זה רופא שמגיע כל יום למרפאה והוא תמיד עמוס, הוא רופא טוב וקפדן, אני חייבת לו המון ( כמו עוד רבות )
מחר אני יתקשר אליו, אולי הוא כן יקבל אותי ללא תור
תודה בכל אופן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
א15/06/2008אני מאחלת לך המון בהצלחה. אל תידאגי הפעם הכל יהיה בסדר ובקרוב תוכלי להיות עוד אמא מאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר? למה לא עונים?
נורית16/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת בהיריון
ד''ר בני שכטר16/06/2008שלום לך
יש לך גורמי סיכון לסכרת, ואם הבדיקות אכן נעשו במכשירים שונים, הרי שטעות בבדיקות כנראה אין.
אני מניח שיהיה צורך לעשות לך את העמסה הגדולה של ה-100 גר'.
אכן חשוב שתקדימי את התור לרופא הנשים ואולי אפילו כדאי לבצע את הבדיקה דרך רופא המשפחה בכדי לקצר את תהליך ההמתנה וכך יהיו לך עוד נתונים לרופא שלך כאשר תראי אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט תיגשי לשם ותעמידי בפניהם עובדה
שני16/06/2008שהוא יקבל אותך באותו יום - אם הוא יש תור ואם אין תור.
רק ככה זה הולך פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת ב 100%
א16/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)