סוכר בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר בהריון
    נורית
    14/06/2008

אני בשבוע 27

עשיתי העמסת סוכר בשבוע 24 ויצא 130 ( לשמחתי תקין )
    הבעיה היא שבימים האחרונה התחלתי להרגיש לא כל כך טוב וכשהייתי אצל חמותי היא בדקה לי את הסוכר במכשיר ביתי והתוצאה הייתה 240
    אחרי יום 204 ושוב אחרי יום 208
    לפי מה שהבנתי מדובר בערך גבוה יחסית
    את הבדיקה ביצענו ב 2 מכשירים שונים בכדי לוודא שלא מדובר בטעות.

יש לי תור לרופא רק בעוד שלושה שבועות ( דיכאון להשיג אליו תור )
    ורציתי לשאול האם זה לא מסוכן לעובר? מה עושים?

לרקע
    אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל אני מזריקה קלקסן ונוטלת מיקרופירין
    לאמא שלי יש סוכרת ולאחותי היה סכרת הריון בהריון האחרון שלה ( היא השתמשה באינסולין )
    כמו כן בימים האחרונים יש גם לחץ דם בסביבות ה 140/80 דופק 100-110

אשמח לתשובה
    מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר בהריון

הוספת תגובה

• תור לרופא

א
    14/06/2008

לא ייתכן שאישה בהריון צריכה לחכות לתור שלושה שבועות. זה ממש חוצפה. את חייבת לדרוש שיקדימו לך את התור או שימצאו לך רופא אחר. אל תוותרי מדובר בתינוק שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת אבל...

נורית
    14/06/2008

הרופא שלי הוא מנהל המרכז לבריאות האשה
    אם אני רוצה להקדים תור זה רק אצל רופא אחר ואני לא סומכת על שום רופא מלבדו
    בהריון לפני כן היתה לי הפלה בשבוע 15, ויומים לפני כן הלכתי לרופא הקודם שלי, אמרתי לו שמשהוא לא בסדר והוא אמר לי שאני סתם "היסטרית". יום אחרי הלכתי לעוד רופא כי ידעתי שמשהו לא בסדר וזכיתי לאותה תשובה.
    ובעוד ששאר הרופאים אמרו לי שאין שום צורך בשום בדיקות לאחר ההפלה אלא אם תהיה חס ושלום הפלה נוספת.
    ( את מבינה שבמדינה הזאת בשביל שמשהוא יזוז צריך לשלם באובדן של עוד עובר...) הוא התעקש שאבדק ( ממש נלחם בי )כי הוא היה בטוח שיש בעיה בקרישיות של הדם.והוא צדק
    זה רופא שמגיע כל יום למרפאה והוא תמיד עמוס, הוא רופא טוב וקפדן, אני חייבת לו המון ( כמו עוד רבות )

מחר אני יתקשר אליו, אולי הוא כן יקבל אותי ללא תור

תודה בכל אופן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

א
    15/06/2008

אני מאחלת לך המון בהצלחה. אל תידאגי הפעם הכל יהיה בסדר ובקרוב תוכלי להיות עוד אמא מאושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל בסדר? למה לא עונים?

נורית
    16/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת בהיריון

ד''ר בני שכטר
    16/06/2008

שלום לך
    יש לך גורמי סיכון לסכרת, ואם הבדיקות אכן נעשו במכשירים שונים, הרי שטעות בבדיקות כנראה אין.
    אני מניח שיהיה צורך לעשות לך את העמסה הגדולה של ה-100 גר'.
    אכן חשוב שתקדימי את התור לרופא הנשים ואולי אפילו כדאי לבצע את הבדיקה דרך רופא המשפחה בכדי לקצר את תהליך ההמתנה וכך יהיו לך עוד נתונים לרופא שלך כאשר תראי אותו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תיגשי לשם ותעמידי בפניהם עובדה

שני
    16/06/2008

שהוא יקבל אותך באותו יום - אם הוא יש תור ואם אין תור.
    רק ככה זה הולך פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת ב 100%

א
    16/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו