חיידקי קולי בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידקי קולי בשתן
    טלי
    15/06/2008

לרופאים שלום רב.

אני בשבוע התשיעי. לפני כשבועיים שלושה עשיתי בדיקת שתן שיגרתית, בה נמצאו חיידקים. רק היום קיבלתי שוב תוצאות של תרבית של אותה בדיקה ולמיטב הבנתי נמצאו מעל מאה אלף חיידקים שצמחו בתרבית, מסוג escherichia coli . אציין כי בבוקר לפני הבדיקה קיימתי יחסי מין עם בן זוגי. קראתי באינטרנט שחיידק זה מצוי במעי התחתון ועשוי לעבור בעת יחסי מין לדרכי השתן.

האם זה מה שקרה אצלי ? איני מרגישה כל צריבה או כאב, האם אני זקוקה בכל זאת לאנטיביוטיקה (למרות שעברו כבר שבועיים-שלושה מאז הבדיקה) ? ושאלה אחרונה שהיא בעצם הכי חשובה - האם זה מזיק לעובר או פוגע בהתפתחותו איכשהו ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידקי קולי בשתן

הוספת תגובה

• בדיקת שתן

א
    15/06/2008

אני במקומך הייתי עושה בדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהיריון

ד''ר בני שכטר
    16/06/2008

זה המקרה היחידי שגם אם אין סימפטומים במקרה של חיידק בשתן נותנים אנטיביוטיקה בכל זאת.
    לכן הייתי ניגש לרופא/ה שלך לקבלת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו