דופק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר
    א
    15/06/2008

שלום לכל הרופאים!
    בחודשים אחרונים של ההריון יש לי דופק מאוד מהיר ( 95-120).
    היתתי אצל קרדיולוג ואחרי בדיקה גופנית הוא אמר שמדובר בתגובה פיזיולוגית להריון.
    חשוב לציין שלא היו לי בעיות קרדיולוגיות לםני.
    האם זה יכול להפריע לי בלידה?
    ומה אפשר לעשות?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר

הוספת תגובה

• דופק מהיר

טלי
    15/06/2008

גם לי יש דופק מהיר, למרות לא ממש בדקתי, אבל אני מרגישה. ויותר מזה - אני מרגישה כמו זקנה בת מאה, יש לי נשימות כבדות בזמן מנוחה. שלא לדבר על פעילות או מאמץ גופני כלשהו - אני מרגישה כאילו רצתי מרתון, אחרי עליה של עשר מדרגות. האמת היא שלדעתי זה עקב ההריון, הרי בהריון נפח הדם עולה והלב כאילו עובד כפול. האמת היא שזה מדאיג, אני רק שבוע תשיעי, מה יהיה חודש תשיעי ?..
    הבידקה הקרובה שלי אצל הרופא שלי רק עוד שלושה שבועות, ואז אשאל אותו את כל השאלות הקשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר

מזל
    15/06/2008

הי, אני בשבוע 11 וגם לי משבוע 7 בערך יש דופק מהיר שלא נבדק למרות שהמליצו לי לעשות אקג . אצלי בלוטת התריס עם חוסר פעילות ואמרו לי שזה חלק מהתופעות אולי שווה לבדוק את הבלוטה? מקווה שיהיה רגוע יותר ושקצת עזרתי בהצלחה מזל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

א
    15/06/2008

איזה מזל שיש את הפורום הזה. אני פשוט נהנת להיכנס לכאן. מאחלת הריון קל ומהנה למרות כל האי נוחיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל התשובות נכונות

ד''ר בני שכטר
    16/06/2008

שלום לכן
    יש צורך לשלול בעיות לבביות, אנמיה ובלוטת התריס
    אם הכל תקין, צריך להמנע ממאמצים מיותרים ובלידה זה לא אמור להפריע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו