מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר לחמן!!!!!!!!!!!!!קרן15/06/2008
היי!!!!!!!!
זאת שוב אני פה קרן עם התאומות שאלה לי אליך בבקשה.....
היום הייתי אצל הרופא המטפל שלי הוא עשה לי אולטרסאונד (אני בשבוע 29 עם סכרת הריון מטופלת בדיאטה) והוא נתן לי את המשקל של שתי העובריות אחת 1135 והשניה 1175 אבל הוא אמר שאחת מהן הבטן שלה קטנה יותר ומתאימה לשבוע 27 וזה קצת הדאיג אותי זה נורא? המשקלים טובים? לא גדולים מידי? לא קטנים מידי? מה זאת אומרת בטן קטנה בשבועיים?
אני דואגת יש הסבר לזה ?
מחכה לתשובה
קרן המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ד"ר לחמן ובכל זאת
ד''ר בני שכטר16/06/2008שלום קרן
המשקלים טובים ואת לא צריכה לדאוג.
פער במדד כזה או אחר אפשרי, וכמו שיש אנשים וילדים גבוהים יותר או פחות, ועגלגלים יותר או פחות, כך יכול להיות הבדל גם במדדים בחיים הרחמיים.
בכל אופן, יש צורך לגשת לרופא/ה שלך ולהשוות את המדדים למדדים בבדיקות הקודמות ולראות האם יש צורך במעקב נוסף או להסתפק במעקב רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר בני שכטר
קרן16/06/2008אני פשוט דאגתי כי הרופא שלי אמר שהוא מפחד שזה יתחיל לגרום להאטה בגדילה אז מזה התחלתי לדאוג וגם רציתי לדעת אם יש לזה השלכות אח"כ?
דרך אגב הוא גם אמר על המשקלים שהם כאילו יש לי עובר אחד בבטן כי הן ממש גדולות יחסית לתאומות אז פחדתי אולי זה קשור לסכרת ההריונית שיש לי כי זה מה שהיא יוצרת לא?
תודה על המענה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה מודעה
קרן17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה נעלמתם?????...
קרן19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)