ד"ר לחמן!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר לחמן!!!!!!!!!!!!!
    קרן
    15/06/2008

היי!!!!!!!!
    זאת שוב אני פה קרן עם התאומות שאלה לי אליך בבקשה.....
    היום הייתי אצל הרופא המטפל שלי הוא עשה לי אולטרסאונד (אני בשבוע 29 עם סכרת הריון מטופלת בדיאטה) והוא נתן לי את המשקל של שתי העובריות אחת 1135 והשניה 1175 אבל הוא אמר שאחת מהן הבטן שלה קטנה יותר ומתאימה לשבוע 27 וזה קצת הדאיג אותי זה נורא? המשקלים טובים? לא גדולים מידי? לא קטנים מידי? מה זאת אומרת בטן קטנה בשבועיים?
    אני דואגת יש הסבר לזה ?
    מחכה לתשובה
    קרן המודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר לחמן!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• לא ד"ר לחמן ובכל זאת

ד''ר בני שכטר
    16/06/2008

שלום קרן
    המשקלים טובים ואת לא צריכה לדאוג.
    פער במדד כזה או אחר אפשרי, וכמו שיש אנשים וילדים גבוהים יותר או פחות, ועגלגלים יותר או פחות, כך יכול להיות הבדל גם במדדים בחיים הרחמיים.
    בכל אופן, יש צורך לגשת לרופא/ה שלך ולהשוות את המדדים למדדים בבדיקות הקודמות ולראות האם יש צורך במעקב נוסף או להסתפק במעקב רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר בני שכטר

קרן
    16/06/2008

אני פשוט דאגתי כי הרופא שלי אמר שהוא מפחד שזה יתחיל לגרום להאטה בגדילה אז מזה התחלתי לדאוג וגם רציתי לדעת אם יש לזה השלכות אח"כ?
    דרך אגב הוא גם אמר על המשקלים שהם כאילו יש לי עובר אחד בבטן כי הן ממש גדולות יחסית לתאומות אז פחדתי אולי זה קשור לסכרת ההריונית שיש לי כי זה מה שהיא יוצרת לא?
    תודה על המענה
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה מודעה

קרן
    17/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה נעלמתם?????...

קרן
    19/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו