מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא אנא אנא תשובה היום!חסוי15/06/2008
אני אובדת עיצות, אין לי למי לפנות.זו שאלה שכבר נשאלה אבל טרם נפתרה, אנא התייחסותכם:
18/5-אוביטרל
19/5-ה - בדיקת דם, בטא 10.5.
5/6 - בדיקת דם, בטא 9.6.
6/6 - ווסת.
הרופא אמר שעצם העובדה שקיבלתי ווסת מרגיעה...אך לטעמו הבטא יורדת לאט מעט.....שאבצע עוד בדיקת דם לוודא שהתאפסה.
10/6 - בטא לא התאפסה - 9.1.
היום - 15/6 - בטא - 9.6!!!!!!!!!!!!!!
ה Ref. values: neg<5; pos>25
ציינתם שאולי יש בעיה טכנית במעבדה........יחד עם זאת בקופת החולים אמרו שלא יודעים על תקלה במעבדה.
בטא אמורה היתה כבר להתאפס לא? היום כבר יום 10 לווסת.
מה אני עושה?
ביום ג, אני אמורה ללכת לבנק הזרע למעקב זקיקים (בשאיפה לקראת עוד הזרעה) שם להבנתי בבדיקת דם בודקים פרוגסטרון ואסטרדיול (כך רשום על ההפניות). אני מניחה שההורמונים קשורים זה בזה, ואם אכן הבטא לא מתאפסת אזי זה יעלה בבדיקה דרך ההורמונים האחרים? ייראו שיש בעיה? אני מקווה שאצליח לתפוס את הרופא שלי עד אז, אך בינתיים לאמצליחה וממש לא יודעת מה לעשות. אנא סיועכם (מה זה יכול להיות? הרי קיבלתי ווסת אז אין פה הריון חוצ רחמי או משהו כזה....אז מה כן?) מאוד מודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מיטב הבנתי
ד''ר בני שכטר16/06/2008לא בהיריון. נכון שהערך לא חזר להיות מתחת ל-5 אבל הוא מאד קרוב לכך.
הבדיקות שעושים לפני ההזרעה לא יהיו מושפעות מכך.
אבל אני הייתי הולך לרופא/ה שמטפלים בך ומדבר איתם האם יש מקום למחזור הטיפולי הנוכחי עד שמבהירים את סוגיית ה-BHCG העקשני. במידה והמסקה היא כי מדובר בוריאציה של הנורמה ניתן יהיה לבצע את ההזרקה הקרובה של האוביטרל ולעשות הזרעה, במידה ועדיים לא בטוחים ורוצים להמתין לירידה נוספת, יש לחכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי16/06/2008אכן הרופא אמר שמתייחס לכך כאל שלילי, וממשיכים כרגיל (על סמך ביוץ טבעי).
מחכים לביוץ.............
תודה על התייחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך אשמח לתשובה מהד"ר.
דנית17/06/2008.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)