הפרשה חומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה חומה
    דנית
    16/06/2008

ד"ר שלום,
    אני בשבוע 4 + 6 ימים, והיום לראשונה התעוררתי עם הפרשה חומה קטנה. האם זה נורמלי או שאני צריכה לרוץ לרופא? יש לציין כי שבוע הבא ב- 26.6 יש לי תור כדי לבדוק אם יש דופק ואם ההריון הוא תקין, האם עד אז אוכל לראות שק הריון או כדאי לדחות את הביקור אצל הרופא?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה חומה

הוספת תגובה

• הפרשה

א
    16/06/2008

בשבוע כמו שלך היו לי פעמיים הפרשות חומות וכמובן רצתי למיון כי זה היה בלילה. שלחו אותי בחזרה הביתה ואמרו שהכל בסדר יום למחורת זה הפסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בבקשה תשובה

דנית
    17/06/2008

ד"ר בבקשה תענה לי.מעדיפה להסתמך על תשובה של רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    19/06/2008

לא נראה שמדובר בבעיה דחופה, אך מכיוון שאינני יכול לקבוע את תקינות ההריון רצוי להיבדק כולל US

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו