כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    יעל
    18/06/2008

שלום! קודם כל אני רוצה להודות על האופטימיות שננתתם לי אחרי בדיקה שלילית שיצאה לי וחשבתי אולי ביצעתי אותה מוקדם מדי. אז מסתבר שאכן כך היה וביום ראשון בבדיקה ביתית יצא שאני בהריון.
    ולשאלתי, מחזור אחרון ב19.5 אתמול בערב הרגשתי עיקצוצים בבטן מאוד מלחיצים כמו דקירות קטנות ועמומות יש לציין שלפני 4 חודשים עברתי גרידה עקב הריון שלא התפתח ואני ממש בחרדות. הכאבים ממש קצרים דקירה של רגע וזהו לא משהו קבוע האם יש מה לדאוג? חוץ מזה יש לי ילדה בת 3 שאני מרימה אותה לפעמים האם כדאי להימנע? אודה לתשובתכם המהירה אני ממש בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• המשך כאבים

יעל
    18/06/2008

יש לציין שהדקירות מאוד קטנות ונסבלות לא במקום קבוע ויש תחושה שבאמצע הבטן קצת כמו שמרגישים לפני קילקול קיבה מן אי נוחות כזו חוץ מזה אין שום דימום או הפרשות מיוחדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    20/06/2008

לגבי מאמץ/פעילות גופנית - אין מניעה.
    לגבי הכאבים - לא ניתן לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו