הריון ו-AVN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ו-AVN
    נעה
    21/06/2008

דוקטור שלום,אני בת 35 ,רציתי לדעת בבקשה במקרה שנמצא חשד ל- AVN (ב-MRI ),בירך שמאל,הרופא מבקש שאעשה מיפוי עצמות אני בשלבים של תכנון הריון כיצד תשפיע הבדיקה על ההריון?(קרינה,חומר רדיואקטיבי-->מומים),ומתי אחרי הבדיקה אפשר להתחיל לעבוד על ההריון?כ"כ יש השלכות ל-AVN על העובר ,אצלי זה מתבטא בכאב בהליכה ,כיפוף הרגל ואני עוברת הידרותרפיה ... משתוקקת לילד תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ו-AVN

הוספת תגובה

• תוספת:

נעה
    21/06/2008

אגב אני אחרי גרידה ,הריון ראשון,שבוע 8 עובר ללא דופק..מה הסיכויים שהעובר הזה גם יהיה לא תקין?האם אתה ממליץ לגשת למומחה לפריון להיבדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    24/06/2008

1 - אינני מבין מה הכוונה ב AVN . בעיקרון - מיפויים למיניהם לא מומלצים בהריון.
    2 - במידה ובעברך הפחה אחת בלבד בשבוע 8, הסיכוי להריון תקין זהה לזה של כל אשה אחרת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו