רעלת הריון........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעלת הריון........
    שנינוש
    21/06/2008

היי..... אני בשבוע 18 עברתי את כל הבדיקות האפשריות מבדיקות גנטיות ועד כל הסקירות וברוך ה' הכל תקין...... אבל........ היום במקרה קראתי כתבה על מישהי שהייתה בחודש שמיני עם בצקות נוראיות ברגליים ובידיים ולכן ניגשה למיון, מהמיון החזירו אותה חזרה לבית לאחר שבוע היה לה ירידת מים ירוקים והיא כבר הייתה בחודש תשיעי היא הגיע לבית חולים וגילו שהעובר מת ושהיה לה רעלת הריון!!! אני רק לא מצליחה להבין איך לא גילו לה את זה עד חודש שמיני?????? אתם קולטים אישה סוחבת תינוקת 9 חודשים ובסוף???!!! יש סימנים מיוחדים לרעלת הריון שאפשר להבחין בהם קודם ולטפל בזה.???ויש לי שאלה נוספת............... אני סובלת מתחילת ההריון מכאבי בטן באופן קבוע...... בדקו אותי גם במיון וגם בקופת חולים ולא מצאו שום דבר מיוחד........ מלבד להגיד לי שכנראה מדובר בגזים....... רק שבכל מקום דואגים להפחיד אותך שכאבי בטן זה סימן לא טוב!!!! נישהו יכול לענות לי ממה זה נובע???? טוב בטח שמתם לב שאני פרנואידית אבל לפחות מודה בזה........ אשמח לקבל תשובות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעלת הריון........

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.......

שנינוש
    21/06/2008

יש מצב כזה שאחרי סקירה מוקדמת שבודקים שהעובר תקין ויש דופק... בסקירה מאוחרת יראו פתאום שאין דופק לעובר???? ואם כן ממה זה נובע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת במאה אחוז

שני
    22/06/2008

ואת לא פרנאואידית. כולנו דואגות ככה ובצדק.

נדמה לי שלרעלת היריון יש עוד סימן: לחץ דם גבוה ולכן צריך להיות במעקב.

שאף אחת לא תדע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שנינוש
    24/06/2008

שמישהו יענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו