ד'ר בבקשה תשובה-הריון לאחר הפלה טבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד'ר בבקשה תשובה-הריון לאחר הפלה טבע
    דנית
    23/06/2008

דר'' שלום רב,
    הייתי בשבוע 5 להריון (לאחר 3 חודשים של נסיונות)ולצערי ההריון לא היה תקין, לשמחתי לא צריכה לעבור גרידה כי היתה לי הפלה טבעית.. הרגשתי נורא ואיום אך היום אני מחוזקת יותר במיוחד כשהבנתי שזה נפוץ בהריונות הראשונים ,וכבר מוכנה לנסיונות הבאים.
    אני כבר כולי מבולבלת, בחלק מהפורומים ענו לי רופאים כי מאחר וזה הפלה טבעית ולא גרידה אין צורך לחכות ואפשר לנסות שוב כבר בביוץ הקרוב, וחלק אחר אמר כי כדאי לחכות לפחות וסת אחת.
    מה לעשות? מבחינת הגוף שלי אני מרגישה כחדשה, האם להקשיב לגופי ולנסות כבר בשבוע הבא בביוץ? אשמח להסבר.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילות עידוד

יעל
    23/06/2008

לפני ילדתי הראשונה היתה לי הפלה טבעית בדיוק באותו זמן כמו לך, הרופא אמר לי שרצוי לחכות מחזור אחד אבל לא יקרה כלום אם אכנס ואכן כך קרה התייחסתי להפלה כאל מחזור ובאמת בייצתי לא הספקתי לקבל מחזור וכבר הייתי בהריון שוב שהיה כמו חלום. אני מקווה שעודדתי קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יעל. באמת מעודד. ..ואיך

דנית
    23/06/2008

ואיך ידעת מתי הביוץ? יו הלוואי וזה יקרה גם לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

יעל
    23/06/2008

תתייחסי כאילו ההפלה היא מחזור, כלומר תחשבי מהיום שהתחלת לדמם כמו במחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו