הנקת תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת תאומים
    פנקר יפעת
    13/06/2007

שלום רב
    אני הרה עם תאומיים...ואני רוצה מאוד להניק אותם לאחר הלידה...זה חשוב לי מאוד.
    ברצוני לקבל מידע לגבי הנקה של תאומיים..יש שיטות מסויימות? איך אפשר להניק שניים? דרכים להקלה?
    אשמח לקבל מידע על כך בתודה מראש יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת תאומים

הוספת תגובה

• הנקת תאומים

ג'ניס זאוסמר
    13/06/2007

יפעת שלום,
    אפשר בהחלט להניק תאומים ובהצלחה רבה. אחרי הלידה מחכים עד ששניהם יודעים לינוק טוב ועז אפשר להניק ביחד - לפעמים עניין של יומיים שלושה וזהו. תאומים בדרך כלל נולדים קצת קטנים יותר מאשר תינוקות יחידים ומעט מוקדם יותר ולכן חשובה היא הסבלנות ובמיוחד קבלת עזרה/הדרכה טובה במיוחד בבית החולים ולפעמים גם לאחר מכן.
    הנקת תאומים היא בדיוק כמו הנקת תינוק אחד חוץ מהזמן ולכן כדי לנסות להניק אותם יחד. אין צורך לשדיים קבועות לכל אחת. מדריכת ההנקה תראה לך את התנוחות הנוחות להניק אותם יחד - אין חוקים, הכל הולך כי העיקר הוא שיתפסו את השד בצורה נכונה.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פנקר יפעת
    16/06/2007

תודה רבה לך על העידוד והתמיכה
    כנראה שצריך באמת המון סבלנות ורצון...
    אבל......
    איפה אני מוצאת יועצת הנקה שתוכל לעזור לי וליעץ לי בשעת הצורך???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשימת יועצות הנקה

ג'ניס זאוסמר
    16/06/2007

בגוגל תעשי - יועצות הנקה IBCLC
    שם תראי רשימה על פי איזורים, ביקורי בית ואף מחירים לפעמים.
    שימי לב - קיים הבדל משמעותי בין יועצת מוסמכת IBCLC לבין מדריכת הנקה. תבררי אם היועצת מוסמכת - חשוב!
    בהצלחה,
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו