העמסת סוכר... עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר... עזרה בבקשה
    דידי
    25/06/2008

שלום,

קיבלתי את התוצאות של העמסת סוכר 50 ויצא לי 136.2. אני יודעת שהנורמה היא עד 140 אבל זה נראה לי ממש גבולי ומאוד מאוד מלחיץ!

האם ההמלצה היא לעשות את ההעמסה של ה-100?

התור שלי לרופא פשוט רק בעוד יותר משבוע....

אני מאוד לחוצה מזה כי מאוד חשוב לי לעבור לידה טבעית ואני יודעת שבמקרים של סכרת זה עשוי להיות מאוד בעייתי. האם יש אפשרות ללדת לידה טבעית עם סכרת?

אני מצטערת על האורך, פשוט זה השפיע עלי לא טוב ואני בוכה כבר מהבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר... עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אל תבכי. תתקשרי לרופא שלך

שני
    25/06/2008

או שתעמידי לו עובדה שת מתייצבת אצלו עוד היום כי זה דחוף.
    אל תבכי - יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה טובה- את ממש לא צריכה לדאוג

חסוי
    25/06/2008

קיבלת תוצאה מצוינת וגם הרופא שלך יגיד את זה. הבדיקה של העמסת סוכר 50 נועדה לעשות סינון ראשוני- וכל תוצאה מתחת ל- 140 מצוינת ואומרת שאין מה לדאוג. אין פה עניין של ערך "גבולי", פשוט בגלל שהבדיקה של ה- 100 מסובכת יותר אז עושים קודם כל את ה- 50 כדי לסנן מלכתחילה את הבנות שאין טעם לשלוח אותן לעשות את ה- 100- ואת בינהן לפי התוצאה שלך. כל תוצאה מתחת ל- 140, אפילו 139, אינה מצריכה בדיקה נוספת. לעומת זאת כל תוצאה מעל 140, אפילו 141 (למשל מה שיצא אצלי ועשיתי את ה- 100), מצריכה בדיקה של 100, וגם אז ברוב המקרים זה יוצא תקין. אז תירגעי, לפי הבדיקה אין חשד לסכרת ואני בטוחה שזה גם מה שיגיד לך הרופא. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק לבכות

ד''ר בני שכטר
    27/06/2008

הבדיקה בסופו של דבר תקינה לפי הספר.
    יש כאלה שליתר ביטחון עושים את ההעמסה של ה-100.
    אין צורך בבכי מיותר, זה יכול להמתין לרופא שלך והוא יחליט יחד איתך מה יש לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו