מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרידה והריוןחסוי26/06/2008
השבוע עברתי גרידה בגלל הריון לא תקין. ברצוני לשאול מהם הסיכונים בכניסה להריון לאחר גרידה, בייחוד אם תתרחש לפני קבלת הווסת הראשונה מזמן הגרידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא מובנת
ד''ר בני שכטר27/06/2008אם אינך רוצה להיכנס שוב להיריון, תשמרי שלא תכנסי (קונדום או גלולות). אין סיכון מיוחד, חוץ מהעובדה שאת לא רוצה. ואז מה? תעשי שוב גרידה תוך חודשיים? בזה עשוי להיות סיכון של דלקת או פגיעה ברירית הרחם שתגרום לצרות בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
חסוי02/07/2008לא יודעת למה הבנת שאני לא רוצה להכנס להריון, בדיוק להיפך!!! אני מאד רוצה להכנס להריון ולכן שאלתי מהם הסיכונים.. אודה לתגובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני
מיקה02/07/2008אני לא עברתי גרידה אלא היה לי הריון שלא התפתח שנפל לבד (הפלה עצמונית). רוב הרופאים ימליצו לחכות לוסת אחת לפחות לפני כניסה להריון כדי שהרחם יתנקה אבל זה לא נורא אם נקלטת לפני הוסת. אצלי היתה הפלה ולא הספקתי לקבל וסת ונכנסתי להריון והכל תקין ובסדר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)