גרידה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרידה והריון
    חסוי
    26/06/2008

השבוע עברתי גרידה בגלל הריון לא תקין. ברצוני לשאול מהם הסיכונים בכניסה להריון לאחר גרידה, בייחוד אם תתרחש לפני קבלת הווסת הראשונה מזמן הגרידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרידה והריון

הוספת תגובה

• שאלה לא מובנת

ד''ר בני שכטר
    27/06/2008

אם אינך רוצה להיכנס שוב להיריון, תשמרי שלא תכנסי (קונדום או גלולות). אין סיכון מיוחד, חוץ מהעובדה שאת לא רוצה. ואז מה? תעשי שוב גרידה תוך חודשיים? בזה עשוי להיות סיכון של דלקת או פגיעה ברירית הרחם שתגרום לצרות בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

חסוי
    02/07/2008

לא יודעת למה הבנת שאני לא רוצה להכנס להריון, בדיוק להיפך!!! אני מאד רוצה להכנס להריון ולכן שאלתי מהם הסיכונים.. אודה לתגובתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיוני

מיקה
    02/07/2008

אני לא עברתי גרידה אלא היה לי הריון שלא התפתח שנפל לבד (הפלה עצמונית). רוב הרופאים ימליצו לחכות לוסת אחת לפחות לפני כניסה להריון כדי שהרחם יתנקה אבל זה לא נורא אם נקלטת לפני הוסת. אצלי היתה הפלה ולא הספקתי לקבל וסת ונכנסתי להריון והכל תקין ובסדר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו