משהו מוזר.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר.....
    קארין
    29/06/2008

ערב טוב, אני נמצאת בשבוע 33 ומזה כחודש בערך קורה אצלי משהו מוזר. מדי פעם במהלך היומיומ אני מרגישה מעין תנועות קצביות של העובר - אינני יודעת מנין זה נובע באופן ספציפי בחלקי הבטן,מה שכן אני בטוחה שזה לא בעיטות. כשאני מניחה את היד על הבטן אני לא יכולה להרגיש בזה בדיוק באזור ספציפי מה שמבדיל את ההרגשה הזו מבעיטות זה שהתנועות האלה הן מעין"דפיקות" קצביות כאלה על הבטן ובנוסף זה קורה ל5 דק' ומפסיק. מוכר? מזה?יש לציין שזה די מליחץ אותי זה מרגיש כמ דופק או פעימות לב. כששאלתי את הרופא הוא טען כי יכול להיות שאלה הן בעיטות אך אני מתעקשת שזה לא הרגשה של בעיטות כלל. אני מבינה שהשאלה קצת מוזרה אבל בכל זאת מה זה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר.....

הוספת תגובה

• קארין - את לא לבד...

שני
    30/06/2008

גם אני מרגישה את זה. כמו דפיקות לב.... לא נראה לי שזו בעיטה. זו תזוזה מסוג אחר. לא יודעת מה. אבל גם אני מרגישה את זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהוקים ....

נורית
    30/06/2008

לפי מה שאני יודעת בשבועות האלה של ההריון העובר בולע מים וכתוצאה מכך הוא משהק לדעתי זה מה שאת מרגישה.( לכן התזוזות לא מורגשות במקום ספציפי, כל הגוף שלו "קופץ" בגלל השיהוק) זה קרה לי הרבה בהריונות הקודמים שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהוקים של התינוק

מיה
    01/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובת רופא בבקשה.....?(אל תדלג

קארין
    01/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו