טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי ב5.3 קיבלתי מחזור אחרון ב10.4 עשיתח בדיקת בטא שיצאה 563 אתמול ב23.4 הייתי אצל הרופאה לבדיקה ראשונה והיא אמרה שזה נראה שאני שבוע 5 יש שק הריון ושק חלמון ושכנראה הביוץ שלי היה מאוחר. ביקשתי ממנה לעשות בדיקת בטא שוב, היום הגיעו התשובות והבטא יצאה 3625 האם העליה הזאת תקינה?יש לי ממה לחשוש? הריון ראשון ואני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבחינת השבוע שאת נמצאת בו וגובה הבטא שלך, על פניו נראה לי תקין (אני לא רופאה). ההיגיון אומר שצריכה להיות עליה של פי 1.5-2 בבטא כל 48-72 שעות (משתנה מאחת לאחת). כרגע אין לך מה לעשות יותר אלא אם הרופאה הנחתה אותך אחרת. תנסי לקחת אוויר ולנשום ולחכות לשבוע 7-8 לבדיקת דופק. נכון שיש האומרים שבשבוע 6 כבר ניתן לראות דופק, אך לא הייתי ממהמרת כי לא תמיד רואים. שלא תכניסי את עצמך לסרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר