מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמוניק20/02/2007
מעונינת לדעת מהו הזמן הכי טוב לקיום יחסים ולהיקלט.. ואיך גורמים למשוך יותר ללידת נקבה או זכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ
ד''ר בני שכטר21/02/2007שלום מוניק!
נקדים ונומר שכל השיטות הנ"ל לא בהכרח מביאות לבנות או בנים, רק משפרות במעט את הסיכויים.
ביוץ - במחזור סדיר של 28 יום, חל ברוב המקרים ביום ה-14.
ניתן גם להשתמש בערכות לגילוי ביוץ שיש בבתי המרקחת.
ההנחה אומרת שזרעונים "נקביים" עמידים יותר מזרעונים "זכריים" (כמו במציאות) ולכן אם ברצונך בבת עליך להקשות על הזרעים את החיים כך שרק הנקביים ישרדו.
במידה וברצונך בבת, עלליך להתרחק ממועד הביוץ, ז"א לקיים יחסי מין ביום ה-11-12 ולקוות לטוב.
בנוגע לתנוחות, יש לנסות תנוחות שבהן יש לזרע "דרך ארוכה" יותר לעשות. לכן צריך תנוחות כגון: שהאישה מעל הגבר לדוגמא.
כמו כן מדברים על חומציות בנרתיק. אם החומציות גבוה, יש סיכוי טוב יותר לזרעונים "הנקבות".
עד כאן להפעם ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך....
מוניק21/02/2007אם מעונינים בבן או בתאומים מהו הטיפ וההמלצה והתנוחה המתאימה לכל מין? כמו כן לא ענית לי בנוגע ללקיחת חומצה פולית ומידע הגנטי שיכול להשתנות מלקיחת החומצה הפולית.. מקווה לתשובה מהירה.. מודה מאוד.. ומתי כדאי כבר להתחיל ליטול את החומצה? תודה.. מוניק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להמשך
ד''ר בני שכטר21/02/2007שוב שלום!
1. לבן צריכים לכוון לביוץ בדיוק, ועדיף תנוחות עמוקות (מיסיונרית) ולהשאר עם רגליים מורמות למשך 10-15 דק לאחר הסקס.
2. לתאומים אין המלצות וכן לא מומלץ הכלל היריון שכזה (ישנם סיכונים רבים בהרייון מרובי עוברים).
3. חומצה פולית מומלץ ביותר ילטול במשך 3 חודשים לפני הכניסה להיריון, בשל הורדת הסיכונים למומים במערכת העצבים המרכזית של העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך.. מוניק
מוניק22/02/2007קודם כל בוקר טוב ותודה רבה.. אני כבר בחודש הקרוב מעונינת להתחיל בנסיונות להיכנס להריון, לכן אני יכולה גם עכשיו לפנות לרופא הנשים שלי ולקבל מרשם לחומצה פולית ולקחת? אני יכולה להתחיל עכשיו לקחת אבל עד כמה זמן יש ליטול את הכדורים ומתי להפסיק? יש לי שאלה נוספת כללית - הסיכויים למומים או מחלות גנטיות גדלים יותר אצל בנים או בנות? ואחרי כמה זמן ניתן לבדוק אם האישה נקלטה? אודה אם תחזיר לי תשובה עוד היום דחוף לי לעכשיו.. יום טוב, מוניק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק22/02/2007מחכה לתשובה מימך בדחיפות... מוניק.. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך דחוף....
ד''ר בני שכטר22/02/2007שוב שלום!
כפי שציינתי, נוטלים 3 חודשים לפני!!! שנכנסים להיריון.
מסיימים לקחת בסוף הטרימסטר הראשון (שבוע 12-14)
יש מצבים גנטים ששכיחים בבנים ויש כאלה שבבנות.
אם את הולכת לרופאה שלך, אני מציע כי תעשי רשימת שאלות וכך תקבלי את כל התשובות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שכטר, כל הכבוד על הסבלנות
צופה מהצד22/02/2007טוב שהיא לא ביקשה גם איורים עם התנוחות המומלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שכטר, כל הכבוד !!!!!
מיכל24/02/2007איזה סבלנות לשאלות החוזרות של גברת מוניק
מוניק, אולי את צריכה גם הדגמה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..
מוניק25/02/2007אני חושבת שאתם ממש חוצפנים.. אני בסך הכל בקשתי ייעוץ ואם זה היתם אתם עם השאלות לא הייתם מדברים כך..
השאלות החוזרות שלי מצטערת אם ה מטריד אותך.. דוקטור.
יש לי שאלה אחרונה - לגבי מחלות גנטיות... הסיכויים גדלים אצל בנים או בנות? יום טוב וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מוניק27/02/2007למה אתה לא מגיב להודעה משבוע שעבר?
אם זו הצקה אז סליחה
יום נעים ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר27/02/2007שלום מוניק!
חזרתי היום מסמינר שהייתי בו מספר ימים ואני רואה שיש כאן "אקשן" והרבה אמוציות.
לי אינך מציקה, בשביל זה אני נמצא כאן.
אינני יודע לגבי איזו שאלה את מתכוונת שלא נענתה.
בנוגע לשאלתך האחרונה, עניתי שזה לא משנה, ישנן מחלות גנטיות שאופייניות לבנים ויש כאלה שלבנות. ככלל הסיכון הכללי באוכלוסיה למומים הוא כ-3 אחוזים.
במידה וישנן מחלות מסויימות במשפחה, אזי הסיכון להן אולי גדול יותר.
אם את ובעלך בריאים ואתם לא מבוגרים (מעל גיל 40), אזי גם הסיכון נמוך.
לכן בכל אופן אין לך שליטה יתרה על מין העובר ולכן כל השיקולים הללו לא רלבנטים, לא כעת ולא בכלל.
במידה ואת תהי מאד מוטרדת לכשתהרי, תוכלי לפנות ליעוץ גנטי.
במידה ויש מחלות גנטיות במשפחה תוכלי לפנות ליעוץ עוד טרם ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מוניק05/03/2007היי מה שלומך.... נחמד לשמוע ולדעת שאנו לא מציקים לך ושאפשר לשאול הכל מהכל וניתן לקבל ייעוץ. אם אני רוצה לספור את הימים לקראת הביוץ - זאת אומרת שאני צריכה לספור מהיום הראשון של קבלת המחזור בין 11 ל 12 יום וביום ה 12 ניתן לקיים יחסי מין, האם זה מדויק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניק07/03/2007היי צהריים טובים... אני מחכה לתשובה מימך
תודה רבה מראש והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדוייק
ד''ר בני שכטר07/03/2007אם המחזור הוא בין 28 יום, הביוץ יהיה סביב היום ה-14.
חילי לקיים יחסי מין יום כן ויום לא מהיום 10-11 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חשוב
מוניק07/03/2007אוקיי עכשיו הבנתי לספור מהיום הראשון(כולל)10-11 ....
אם אני רוצה שיהיה יותר קרוב לבת אז - מתי בערך צריך להתחיל? (את הצורה והתנוחה שאמרת לי אני כבר יודעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההימורים...
ד''ר בני שכטר07/03/2007את מקיימת יחסי מין בפעם האחרונה ביום ה-11 וזהו.
במידה והביוץ אכן ביום ה-14, זה מגדיל את הסיכוי מצד אחד (שוב, רק מגדיל את הסיכוי ותו לא).
מצד שני, מקטין את הסיכוי להיריון בכלל.
אז תשקלי ותראי אם זה שווה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך - חשוב וסופי
מוניק11/03/2007בוקר טוב ושבוע טוב...
אם למשל התחלתי את המחזור ביום ראשון שעבר - ואני עדיין מעונינת למשוך לכיוון הבת - מתי אני אמורה להתחיל לקיים?
מחכה לתשובה מהירה וסליחה על הנידנוד....
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג של הימור
ד''ר בני שכטר11/03/2007כפי שכבר ציינתי, לקיים יחסי מין ביום ה-11 מהיום הראשון של המחזור ויותר לא!
אבל שוב, קחי בחשבון שהסיכוי להיריון בכלל, גם יורד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניק11/03/2007מה זאת אומרת ויותר לא? ולמה? וזה ימשוך יותר לכיוון בת?
נ.ב. אני עדיין לא נגשתי לקחת חומצה פולית - האם כדאי ומומלץ לקחת לפני שלושה חודשים או שאפשר כבר עכשיו שאנסה להיכנס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 תשובות!
ד''ר בני שכטר11/03/20071. את אמורה להתרחק מהביוץ אם את מעונינת בבת. ולכן לקיים יחסי מין יומיים-שלושה לפני ולהפסיק, זה אומר שזהו! לא מקיימים יחסי מין עד 4-5 ימים לאחר הביוץ, בכדי לשפר את הסיכויים לבת.
אבל אני שוב חוזר, באותה המידה את מורידה את הסיכוי להיכנס להיריון בכלל. אז תחליטו מה אתם מעדיפים.
2. חומצה פולית מתחילים ליטול 3 חודשים לפני הכניסה להיריון. ולכן אם עוד לא התחלת לקחת, עדיף שתמתיני עם הכניסה להיריון.
ובכדי לסכם את הנושא, קשה מאד להדריך בצורה כזו דרך דפי הפורום. את צריכה לגשת לרופא/ה שלך באופן מסודר ולשאול את כל השאלות גם בענין הזה וגם באופן כללי על ההריון. לקבל בדיקות שאת אמורה לבצע, כך גם היית יודעת בדיוק מתי להתחיל חומצה פולית (שזה ענין חשוב מאד) ועוד הרבה פרטים חשובים ובסיסיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מוניק11/03/2007תודה..............................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניק25/03/2007בוקר טוב יש לי שאלה
אם זמן הביוץ עבר כבר בערך מלפני כשבועיים וחצי לערך וקימנו יחסי מין לפני כמה ימים... (כשהאישה על הגבר) - האם יש סיכוי להיקלט ולבת? חשוב לציין כי המחזור צריך להגיע בשבוע זה
מחכה לתשובה דחוף
תורה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה.................תודה
מוניק25/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניק26/03/2007מחכה לתשובה
זה די דחוף
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיפות
שרי קרוכמל26/03/2007מוניק, אין טעם בעוד ועוד פניות בפורום.
שימי לב להודעתו של ד"ר שכטר ובהמשך להודעתי שהוא יצא לחופש עד יום חמישי ולא יוכל לענות בפורום.
אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל שלך ולהתייעץ איתו
שרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניק27/03/2007היי בוקר טוב קבלתי את התגובה אך נראה לי שיש פורום כדי לעזור ולייעץ לנשים לפני/במהלך או אחרי הריון ולידה..... לכן למרות שדוקטור נמצא בחופשה אצפה לתשובה ותגובה ממנו ביום חמישי כשיחזור בלי נדר מהחופשה..... האם זה יהיה אפשרי?
בתודה מראש...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי נמוך
ד''ר בני שכטר28/03/2007הסיכוי להיריון יותר נמוך וכך גם לבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - חשוב
מוניק17/06/2007יש לי שאלה
לאחרונה כשבועיים לערך יש לי תופעות מוזרות בגוף, הרגשה גופנית מוזרה. קושי מועט בנשימה, נשירה גדולה, חולשה ועייפות.. חשוב ציין יכ רק ב 3/06/07 קבלתי מחזור וזה מוזר....
אני לא מסוגלת פתאום להריח סיגריות ונהיית שביעה מהר יותר ממה שהרגשתי לפני כחודש לערך....
מה קורה לדעתך לגופי? האם ישנה אפשרות להריון?
מחכה דחוף לתשובה
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר17/06/2007שלום מוניק!
תמיד כדאי לשלול היריון (אפילו שהיה דימום).
אם את לא בהיריון כדאי לבדוק דברים נוספים (תפקודי בלוטת התריס לדוגמא).
לכן פני לרופא/ה שלך להמשך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק17/06/2007ערב טוב ותודה על היחס והתגובה
אז לפי מה שהבנתי אתה לא חושב שזה נובע מהריון אה?
מה זה יכול להיות? אם זה אולי מתקשר לבלוטת התריס? במה זה יכול להיות קשור ומה צריך לעשות במקרה הנ"ל?
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה דומה
ד''ר בני שכטר18/06/2007שלום מוניק!
אני מסכים עם מיכל שענתה כאן.
אני לך אתמול שלאחר שהאופציה של היריון תשלל יש צורך בבדיקות נוספות כגון תפקודי בלוטת התריס ועוד.
לשם כך יש צורך לפנות לרופא/ת הנשים שלך (או אפילו רופא/ת המשפחה) ולהבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה
מוניק18/06/2007צהריים טובים,
האם כדי לבדוק קליטת הריון - צריך לעשות בדיקת דם מיוחדת? מאחר והיום עשיתי סדרת בדיקות דם כלליות (כאשר לא בקשתי בדיקת הריון) האם לפי בדיקת דם + שתן ניתן לבדוק קליטת הריון?
דחוף ביותר
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי
ד''ר בני שכטר18/06/2007שוב שלום!
בכדי לדעת האם את בהיריון יש צורך בבדיקת היריון. או בערכה ביתית או בבדיקת דם (מדוייקת יותר).
גשי לרופא/ה שלך כפי שכבר אמרתי להמשך הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך והמשך יום נעים....
מוניק19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק19/06/2007האם לפי בדיקת דם רגילה ושתן ניתן לזהות הריון(בלי לבקש בדיקה מיוחדת וספציפית להריון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני לא מקבלת בבקשה תשובה.......
מוניק19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירי19/06/2007בדיקת דם רגילה אינה רלוונטית. ניתן לדעת ע"פ בדיקת שתן.
ניתן לערוך בדיקת שתן ביתית(שהיא די מדוייקת)-
דבר ראשון שצריך לעשות זה לגשת לבית מרקחת ולקנות ערכה של בדיקת הריון
ולפעול לפי ההוראות שעל-גבי הדף המצורף.
אם התשובה בערכה יוצאת חיובית- מזל טוב!-קבעי תור מיידי לרופא והוא כבר יפנה אותך
לאחות על-מנת לערוך בדיקת דם מיוחדת שנקראת בדיקת ביתא (הבדיקה בודקת
הורמון מיוחד שהגוף מייצר כשיש הריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מוניק19/06/2007ערב טוב
אני עשיתי פשוט אתמול בדיקות דם כלליות + בדיקת שתן... אז אפשרי לגלות הריון גם לפי בדיקת השתן?
ותוך כמה זמן בערך יש תוצאות לזה?
יש לי עוד שאלה... האם הגיוני בכל זאת שנקלטתי להריון למרות שבתחילת החודש קבלתי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב למה אני לא מקבלת תשובה
מוניק20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי צהריים טובים-משהו יכול לענות לי?
מוניק20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אפשרי
מירי20/06/2007אפשר לגלות הריון באמצעות בדיקת שתן, את כבר אמורה לקבל תוצאה.
תתקשרי לקופ"ח לברר, הם יעבירו אותך למעבדה/אחיות ותשאלי.
וכן זה אפשרי שנקלט הריון, כי לאחר שבועיים (פלוס מינוס) מיום קבלת המחזור
חל בד"כ הביוץ.
אבל אם תקבלי תשובה שלילית, אל יאוש, תמשיכו לעבוד על זה כל יומיים בערך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - דחוף תחזרי אליי
מוניק20/06/2007אז באמת את רוצה להגיד לי כי למרות שקבלתי מחזור ב 3/06/07 שזה החודש... יש אפשרות שנקלט הריון? כל כך מהר?או שזה פשוט נדמה לי או פסיכולוגי?
דחוף תחזרי אליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי היסטריה
ד''ר בני שכטר20/06/2007מוניק כדאי שקצת תרגעי.
הפורום הזה אינו עובד ON LINE כל הזמן.
כולנו אנשים עובדים ולאחר תורנות של 24 שעות בחדר לידה גם לי מגיע מנוחה ולמשפחתי להנות מזיו פני.
אם יש בעיות דחופות, אנא פני לרופא/ה שלך (כפי שהתבקשת לעשות עוד שלשום) או למוקד קופת חולים באיזור מגורייך או תתקשרי למוקד אחיות של קופת חולים כללית 2700* (24 שעות ביממה) והם יעזרו לך.
ושוב בפעם המי יודע כמה - היריון לא נשלל עד שלא תבצעי בדיקת היריון. נכון שהיה מחזור והסיכוי לכך קטן, אבל אינו אפס. לכן אם ברצונך להירגע, תעשי בדיקת היריון בשתן (בדיקה ביתית) או בדיקת דם ספציפית (בקופ"ח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
מוניק22/06/2007אני מאוד מסוקרנת וקצת לחוצה... קבלתי את תוצאות בדיקת השתן אך אני לא יודעת מה צריך להיות כתוב שמורה על הריון? יש לי הכל שלילי ושניים נורמל וזהו בבדיקת שתן.... מהו הדבר שבודקים שמראה על הריון כן/לא?
מחכה לתשובה... מאחר ואין לי בזמן זה את מי לשאול ולהתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בני שכטר ממחשב מרוחק
ד"ר בני שכטר22/06/2007לא ברורה לי התוצאה שאת מתארת.
יש לי תחושה שאת נתת תשובה של בדיקת שתן רגילה ואין לה שום קשר לבדיקת היריון בשתן.
צר לי, אבל תגשי לרופא המשפחה שלך ותראי לו את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נשמע לי כמו בדיקת הריון
מירי23/06/2007בואי נתקדם, תעשי כמו שרשמתי לך קודם- תקני ערכה לבדיקת הריון בבית מרקחת,
זה יהיה הכי יעיל וזריז שיש בשבילך(כי את מאוד לחוצה), הבדיקה מדוייקת ב-99 אחוז.
את צריכה לתת שתן בכוס פלסטיק קטנה ולהניח בפנים את המקלון.
זה כבר יזהה את הורמון הביתא שמופרש במהלך הריון, כדי להבין את התוצאה תסתכלי בדף
המצורף לערכה. אם יהיו שאלות אחרי זה-תשאלי, בינתיים תעשי את זה במקום להיות
לחוצה בהשערות והתלבטויות, חבל לבזבז זמן על לשקוע בהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)