טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום..
אני בשבוע 29 להריוני ה-2 מזה יומיים יש לי מעין לחץ ז"א תחושה לא נעימה למטה כמו דקירות והתרחבות האיזור של איבר המין האם יש מקום לדאגה וזה מעיד על לידה קרבה?!?!???!
או שמה אני יכולה להירגע והגוף בסה"כ מכין את עצמו לקראת ..............???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך! כל כאב ולחץ "למטה" דורש בדיקה ולראות שהכל תקין, יש צורך בבדיקה של צוואר הרחם ולראות שהוא נשאר באורך נורמלי ולא מתקצר. אם הבדיקות תקינות, ניתן להרגע ולומר שכנראה מדובר בלחץ של ההיריון על האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר