הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    נורית
    17/06/2007

בוקר טוב,
    בתי בת שנה ושבעה וכן אני עדיין מניקה אותה בבוקר ובערב לפני השינה -תענוג גדול אבל ברצוני להפסיק ויש מספר בעיות היא לא מוכנה לתחליפי חלב ובהחלט לא מוכנה לוותר.
    ניסיתי בבוקר ובלילה לתת לה בקבוק חלב תנובה חם וזה הצליח למרות שיש ביקוש להנקה.
    השאלה איך אני מייבשת את החלב (ניסיתי עם כרוב -ללא הצלחה החזה ממשיך להתמלא...ואני חייבת לרוקן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• להפסיק הפרשת חלב

ג'ניס זאוסמר
    17/06/2007

נורית שלום,
    יקח זמן עד שהחלב יפסיק להווצר בעצמו ולכל אחת הקצב שלה.
    אני ממליצה שתעשי את זה בהדרגה מקסימלית .
    תפסיקי הנקה אחת ביום וכאשר גופך מתמודד עם זה תעברי האלה להנקה האחרונה. אפשר גם לא.בכל זאת תרגישי מלאה אבל הפחתת הגירוי של היניקה והאפקט של המלאות בשד ביחד יובילו להפחתה.
    אם את מאוד מלאה את יכולה להוציא מעט לנוחות - לא לרוקן ממש על ידי הוצאה ידנית או עם מכשיר.אפשר גם קומפרסים קרים ו/או עלי כרוב קרים - גם מרגיע וגם מפחית בצקת .
    אפשר להקפיא טיטולים רטובים(לשפוך חצי כוס מים אל תוך החלק הפנימי של הטיטול ולשים בפריזר) .שמים את הטיטולים בצורה פתוחה סביב השד - גן עדן לשג מלא ולוחץ.
    לא לקשור את השד - רק כואב ולא אפקטיבי.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו