סקירה מורחבת מאוחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מורחבת מאוחרת
    קארין
    10/07/2008

שלום, אני נמצאת שבוע 22+6 - הריון ראשון, לפני יומיים ביצעתי סקירה מורחבת מאוחרת דרך הקופה אצל פרופסור שלא אצין את שמו. אני חייבת לציין שיצאתי מאוד מאוכזבת מהסקירה ומהיחס של הפרופ'. ראשית הבדיקה בוצעה בדיוק 5 דק' כשהוא בעצם מבצע את הבדיקה בעמידה - כאילו מיהר. שנית לא שיתף אותנו כלל במהלך הבדיקה, ושאל אותי פעמיים האם ההריון ספונטני? האם זה הריון ראשון? והאם היו דימומים? כמובן שציינתי בפניו שאכן זה הריון ראשון, ספונטני וללא דימומים, אך שאל את אותן השאלות פעמיים, האם יש סיבה לכך??? האם יכול להיות שראה משהו בבדיקה ולא אמר??? הוא רק ציין שהעוברית נמצאת במצג עכוז ולהמשיך מעקב אצל הרופא המטפל. אני מאוד מוטרדת ולאחר שיחה עם מנהלת המרפאה נאמר לנו שלא ניתן לבצע בדיקה חוזרת כי זה לא מאושר ע"י משרד הבריאות. האם הדבר נכון? או שעלי לפנות למנהל בכיר יותר? אני ממש לא מרוצה מהיחס של הפרופ', כאילו "עשה לנו טובה" שבדק אותנו. כל החויה של הבדיקה נהרסה מבחינתי, אפילו תמונות של העוברית הוא לא נתן לי אלא רק תמונות של החלק העליון של הראש (המח) ובנוסף מאוד מוטרדת מהשאלות ששלא אותי. אשמח לקבל את המלצתכם בנושא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה מורחבת מאוחרת

הוספת תגובה

• סקירה.

ד``ר איילון לחמן
    12/07/2008

לקארין שלום.
    ממליץ שתראי לרופאך את דוח הבדיקה ועל פי זאת להחליט אם יש צורך בבדיקה נוספת.אגב איכות הבדיקה לא נמדדת עלפי יחס הבודק,עמידתו או ישיבתו.שוב,חשוב לראות הדוח.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו