מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשולים וחוסר תאבוןמיה13/07/2008
שלום רב, אני בשבוע 10 להריון שלי בערך כחודש אני סובלת ממכת שילשולים שאני מרגישה שריפה בבטן, הרופאים אומרים שזה לא קשור להריון אבל אין הרבה איך לטפל בזה כיוון שאני בהריון, איבדתי תיאבון ולמען המעט אני מפחדת גם לאכול גם בגלל שהבטן כואבת לי במהלך האכילה וכמובן אחרי עד שאני רצה ללשירותים ולוקח לי כשעה עד שעתיים עד שהבטן נרגעת ואז שוב אני מרגישה תחושת רעב אבל לא מוסגלת לאכול כלום הכל דוחה אותי בצורה ובריח. אני מכריחה את עצמי לאכול אבל ממש לא נהנית מהאוכל. והבחילות הם ללא הפסקה גם בלילה. קיבלתי כדורים נגד בחילות שממש לא משפיעים עלי. יש לציין שאני גרה כרגע בחו"ל ומאוד מייואשת מהמצב שלי, כל עצה להקלה תתקבל בברכה. תודה מיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי15/07/2008המלצות
1– שתיה מרובה (במנות קטנות בכל פעם) ומדי פעם מרק צח.
2 – ארוחות במנות קטנות. רצוי להעדיף ירקות/פירות טריים, יש להימנע מכל סוגי השומן ומטוגנים למיניהם. ניתן לאכול בשר רזה בלבד (עוף).
3 – ג'ינג'ר – ניתן לקנות קפסולות של תמצית ג'ינג'ר בכל בית מרקחת ללא מרשם רופא (3 ביום) רצוי עם תוספת מגנזיום וויטמין B6 .
4 – במקרים קשים – כדורי פראמין (ניתן גם בנרות רקטליים)
יש גם אור בקצה המנהרה.... ברוב המקרים הבחילות חולפות עד שבוע 12-15 להריון.
שיהיה לך הריון נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)