מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי לבדוק? ד'ר בבקשה תשובהלילך14/07/2008
מחזור אחרון טבעי ב- 13.5 מייד לאחריו הייתי בהריון ואז עברתי הפלה טבעית בתאריך 19.6 היה דימום ולכן הבנתי שזה היה הפלה טבעית. הדימום נמשך כשבוע,עשיתי מעקב בטא לאיפוס. (יש לציין כי לפני החודש הנ"ל המחזור שלי סדיר כמו שעון כל 28 יום). התיחסתי ליום הדימום כמחזור ולאחריו ביוץ. לפני מספר ימים התחילו לי התכווציות קטנות שהולכות ובאות בבטן התחתונה לפעמים בצד ימין ולפעמים בצד שמאל. אני בחורה רזה ובריאה משקל 46 גובה 1.70 , והבטן נפוחה החלו גם כאבים בחזה. מתי אוכל לבדוק אם אני בהריון? עוד יומיים מהיום אהיה ביום ה- 28 , האם כבר לבצע בדיקת הריון ביתית? הבנתי שלאחר הפלה טבעית המחזור אמור להגיע בין 4-6 שבועות, ממתי? מיום הדימום הראשון? האם לחכות עד 6 שבועות? תתודה וסליחה על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי15/07/2008הווסת אכן אמורה להגיע בין 4-6 שבועות לאחר ההפלה. בכל מקרה במידה ויש כאבים לא ברורים ו/או דימום יש לבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)