מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקתיעל14/07/2008
שלום! אני בשבוע 8+1 במשך השישי שבת האחרונים היו לי כאבי בטן קלים, אתמול נאמר לי לבוא לעשות בדיקת שתן. הבוקר יום שני ביצעתי בבוקר בדיקה והאחות אמרה לי שנראה שיש כדוריות לבנות בשתן וכנראה שיש דלקת, היא שלחה תרבית ואני ממתינה. בנוסף נבדקתי באולטרסאונד ונמצא דופק תקין. אני מודאגת מאוד כי אני יודעת שזה מסוכן דלקת בשתן בזמן הריון, אמי לפני שנים רבות הפילה עקב בחודש חמישי כלומר עברה לידה עקב דלקת שלא התגלתה בזמן. יש לציין שלפני כשבוע וחצי עברתי בדיקות כלליות ביניהן גם תרבית שתן ונמצא תקין. אני מאוד לחוצה בהריון הזה לפני כחצי שנה עברתי גרידה בשבוע 5+ עקב הריון שלא התפתח ואני מאוד מפחדת. האם זה מאוד מסוכן? שכיח? אנא הרגיעו אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר איילון לחמן15/07/2008ליעל שלום.
קודם כל להירגע.דלקת בשתן אינה דבר חריג בהריון. הטיפול קל ומצליח.כדאי אגב גם בדיקה גינקולוגית,משום שהרבה פעמים הכדוריות הלבנות הנצפות בשתן מקורן בהפרשה או דלקת נרתיקית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)