מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שתן תרבית - נא עזרתכם !תמי16/07/2008
בס"ד שלום רב. אני בשבוע 8 להריון בתאריך 3/7/08 ערכתי בדיקת שתן לתרבית להלן התוצאות - חשוב לציין שלא ערכתי את הבדיקה נכון - לא ניקיתי את איזור מתן השתן לפני הבדיקה, בדיקת שתן כללית יצאה תקינה תרבית חיובית Urine dipsl culture 100000 C.F.U \ ml First isolate הערה לרגישות תשובה רגישות אנטיביוטיקה חיידק <=0.12 S Ampicillin Str. agalactiae gr B <=0.25 S Clindamycin Str. agalactiae gr B <=8 S Cefazolin Str. agalactiae gr B <=0.25 S Erythromycin Str. agalactiae gr B <=32 S Nitrofurantoin Str. agalactiae gr B <=0.03 S Penicillin Str. agalactiae gr B <=1 S Tetracycline Str. agalactiae gr B <=0.5 S Vancomycin Str. agalactiae gr B בשיחה עם רופאת המשפחה היא המליצה לי לערוך שוב בדיקת שתן לתרבית כי הבדיקת שתן כלללית תקינה- כמו כן לא הרגשתי צריבה בשתן או איזה שהיא תחושה של אי נוחות במתן שתן רופא הנשים קבל את התוצאות ומסר לי שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה עכשיו וגם אנטיביוטיקה בלידה בגלל שהתגלה חיידק GBS בדיקת השתן השניה שעשיתי לתרבית דאגתי לנקות את איזור מתן השתן לפני הבדיקה בתאריך 14/7/08 ממצא תהליך תרבית שלילית Urine dipsl culture אני מבולבלת.... האם אני צריכה בכל זאת לקחת אנטיביוטיקה למרות שהתרבית השניה יצאה שלילית ? יתכן שבגלל שלא שתפתי את האיזור נתגלה חיידק ? בהריון קודם שלי לא נמצא חיידק GBS אולי אני צריכה לחכות לשבוע 35-37 ולערוך משטח רחם לGBS ואז להחליט לגבי האנטיביוטיקה בלידה? אנא עזרתכם אני מאוד לחוצה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
תמי17/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת.
ד``ר איילון לחמן18/07/2008לתמי שלום.
ממליץ להתיעץ שוב עפ הרופא המיילד,אולי לחזור שוב על הבדיקה,אז להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)