מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים בהריוןרחל18/06/2007
שלום רב..
ברצוני לשאול אני בשבוע חמישי + להריון לפני שידעתי בכלל שאני בהריון, אם זכרוני אינו מטעה אותי במשך 3 או 4 פעמים (לא ברציפות) לקחתי רבע כדור אוטרקס, (מכדור של 25 מ"ג), אני משתמשת בו לפעמים שיש לי קצת חרדות, מאז שגיליתי שאני בהריון לא לקחתי שוב אבל אני מאוד מודאגת, קראתי בהסברים באינטרנט לגבי הכדור שבדקו על בע"ח וזה גורם למומים בשליש הראשון ועוד רשום שאסור בהחלט ליטול בשליש הראשון.
הימים שלקחתי את התרופה הזו זה ממש בימים הראשונים לאיזה נזק זה עלול לגרום?
מה הסבירות למום בעקבות נטילה כזו של התרופה?
כיצד עליי לפעול כעת? מה עליי לעשות? איזה בדיקות מיוחדות?
אציין שלפני זה תקופה די ארוכה לא לקחתי מהם בכלל.
תודה מראש לתשובתכם..
מאוד מוטרדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לומר
ד''ר בני שכטר18/06/2007שלום לך!
מכיוון שנטלת מספר מועט של פעמים ולא באופן רציף, קשה לדעת ולהעריך האם זה בעייתי.
כפי שציינתי כאן בימים האחרונים במספר שאלות קודמות, ניתן להתקשר למכון הטרטולוגי (יש בתל השומר, בילינסון, הדסה עין כרם ורמב"ם) ולהתייעץ איתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)