מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות ביוץ מוזרהיפית20/07/2008
שלום, אני מנסה לזהות את הביוץ בעזרת בדיקות ביוץ בשתן, כיוון שהמחזור שלי לא סדיר (בין 26 יום ל-30). בחודש שעבר לא הייתה כל בעיה. החודש כבר כמה פעמים הבדיקה הראתה שני קווים. הייתי אצל הגינקולוג שלי והוא אמר לי שלפי הבדיקה הוא רואה עדיין נוזל ברצפת האגן, מה שמראה שבייצתי. ובכל זאת, אתמול, במרחק של יותר משבוע ממועד הביוץ, עשיתי סתם בדיקה כדי לראות אם הפעם היא תראה שאני לא מבייצת, וראה זה פלא - שני קווים ברורים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (יש לציין שהרופא מצא שיש לי דלקת ואני מטופלת במהלך השבוע הזה בנרות. יש לי גם כאבים קלים בבטן התחתונה ורגישות בשדיים.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלמתם מהשאלה שלי!
יפית20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
י24/07/2008ובאותו חודש נקלטתי והייתי בהריון. כשבוע וחצי אחרי הביוץ, בדקתי סתם , שוב, והיו 2 פסים ברורים... בערכת ביוץ לפעמים ערכת ביוץ מבלבלת בין הורמון ההריון להורמון הביוץ... אבל את זה אפשר לדעת רק בדיעבד, אחרי שהמחזור מאחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים
ד''ר בני שכטר24/07/2008הערכות קצת מפספסות.
סבלנות ונראה האם יהיה היריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)