בדיקות ביוץ מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות ביוץ מוזרה
    יפית
    20/07/2008

שלום, אני מנסה לזהות את הביוץ בעזרת בדיקות ביוץ בשתן, כיוון שהמחזור שלי לא סדיר (בין 26 יום ל-30). בחודש שעבר לא הייתה כל בעיה. החודש כבר כמה פעמים הבדיקה הראתה שני קווים. הייתי אצל הגינקולוג שלי והוא אמר לי שלפי הבדיקה הוא רואה עדיין נוזל ברצפת האגן, מה שמראה שבייצתי. ובכל זאת, אתמול, במרחק של יותר משבוע ממועד הביוץ, עשיתי סתם בדיקה כדי לראות אם הפעם היא תראה שאני לא מבייצת, וראה זה פלא - שני קווים ברורים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (יש לציין שהרופא מצא שיש לי דלקת ואני מטופלת במהלך השבוע הזה בנרות. יש לי גם כאבים קלים בבטן התחתונה ורגישות בשדיים.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות ביוץ מוזרה

הוספת תגובה

• התעלמתם מהשאלה שלי!

יפית
    20/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

י
    24/07/2008

ובאותו חודש נקלטתי והייתי בהריון. כשבוע וחצי אחרי הביוץ, בדקתי סתם , שוב, והיו 2 פסים ברורים... בערכת ביוץ לפעמים ערכת ביוץ מבלבלת בין הורמון ההריון להורמון הביוץ... אבל את זה אפשר לדעת רק בדיעבד, אחרי שהמחזור מאחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים

ד''ר בני שכטר
    24/07/2008

הערכות קצת מפספסות.
    סבלנות ונראה האם יהיה היריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו