מבקשת את עזרת הבנות והרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרת הבנות והרופאים
    חסוי
    20/07/2008

שלום רב, אני יודעת שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום שליווה אותי במשך כל ההריון ואני מקווה שאוכל להסתייע בו גם כעת. אני עומדת ללדת בעוד שבועיים תאומים- בן ובת. ההריון "יקר" והושג לאחר המון מאמצים, ובאופן טבעי מלווה באינספור חרדות לכל אורכו. אני מבקשת את המלצת הרופאים או הבנות על רופא מוהל, שיוכל לבצע את הברית בצורה הכי בטוחה שניתן- קראתי כמה סיפורי זוועה באינטרנט על מוהלים/רופאים וכד', ואני ממש מבוהלת מהם. אני לא צריכה מוהל שעורך ברית ע"פ ההלכה, אלא פשוט כהליך כירורגי בריא ותקין. אין לי התנגדות למוהל ע"פ ההלכה כל עוד ההליך יבוצע כראוי עם כל הבטחון הרפואי. מודה לממליצים מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

חסוי
    20/07/2008

אם אפשר שהרופא/מוהל יוכל להגיע לבצע את הברית באזור חיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוהל מעולה

אני
    21/07/2008

יש לי מוהל מעולה בשבילך, הוא מהל את בני, הוא בקושי בכה וגם אני הרגשתי רגוע שמו דוד ריעני אם תרצי טלפון אתן בשמחה. מה שאני אהבתי במוהל הזה (שמהל את כול משפחתי) זה שהוא בא לבדוק ולבדוק כמה שרק תבקשי והוא נותן מענה לכול בעיה גם עם עבר שבוע מהברית ומשהו מרגיש לא בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו