דיאטה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לאחר לידה
    קרן
    22/07/2008

הי במהלך ההיריון עליתי 30 ק"ג!! גם לפני ההריון לא הייתי רזונת. כבר עברה שנה ואני לא מצליחה להוריד במשקל למרות כל הדיאטות. עד לא מזמן הנקתי ופחדתי להשתמש בתרופות, האם יש תרופה שיכולה לעזור לי לרדת במשקל?אני מרגישה שזה מסכן את בריאותי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לאחר לידה

הוספת תגובה

• היי

נורית
    23/07/2008

אני לא רופאה אבל... רק אם כבר הפסקת לגמרי להניק, תשאלי את הרופא שלך בנוגע לתרופה בשם רדוקטיל היא תרופה שמסופקת דרך קופת החולים ובפיקוח הרופא אך היא בהחלט עוזרת. לפי מה שהבנתי לא כל אחת מורשת לקבל אותה. בעקרון התרופה ממש סותמת את התאבון ועזרה לאנשים רבים מאוד שאני מכירה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמה, אני ממליצה על האקומפליה יותר

אבי
    26/07/2008

מרדוקטיל. הי , הייתי במצבך , אחרי הריון והיה לי קשה מאד לרדת . כמובן שאםאת לא מניקה אין בעיה של שימוש בתרופות שעוזרות לרזות והן אכן עושות את העבודה!!! ניסיתי את שתיהן. עם האקומפליה הגעתי למשקל הרצוי, כמובן שבשילוב עם דיאטה נכונה ופעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו