מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- VSD ודיקור מי שפירמיכל22/07/2008
אני בשבוע 25 להריוני (הריון בסיכון עקב סוכרת טייפ 1). בשבוע 20 בבדיקת אקו לב עובר נכתב כי במנח יחיד נראה ספק מעבר קטנטן במחיצה הבין חדרית. באם תישמע אוושה לפני השחרור יש לבצע אקו לב. בסקירה המורחבת בשבוע 23 הוחלט להפנותי לייעוץ גנטי מאחר ובסקירה בחלק מהמנחים אכן חשד ל-VSD. לא עשיתי מי שפיר מאחר ותוצאות השקיפות והחלבון העוברי (כולל אינהיבין) היו תקינים: שקיפות: סיכון סטטיסטי לתסמונת דאון עפ"י גיל 1:960 ומשוקלל עם השקיפות ובדיקת הדם 1:20,000. חלבון עוברי: לפי גיל 1:960 לפי גיל ו-4 הבדיקות 1:9,999 גם הסקירה המוקדמת תקינה. האם לאור הנתונים כאשר VSD ממצא יחיד, יש המלצה לדיקור מי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר23/07/2008ברוב המקרים כאשר יש ממצא בודד ההמלצה היא לא לבצע, למעט מספר מקרים מאד ספציפיים.
לא זכור לי האם VSD הוא אחד מהם. בכל אופן אני בטוח שהופנת ליעוץ גנטי בשל הממצא ושם היו אמורים לומר לך מה ההמלצה אומרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל דחוף!!!!
מאיה09/09/2008יצא לי לראות את שאלתך בפורום ופשוט הזדהתי עמך! גם לעוברית שלי מצאו את אותו הדבר וגם הבדיקות שלי תקינות והפנו אותנו לדיקור ואני לא שלמה עם ההחלטה לעשות דיקור. רציתי לדעת מה את עשית בבקשה זה יעזור לי מאוד להחליט המייל שלי [email protected] אשמח אם תחזרי אליי תודה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)