דיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר
    דקלה
    26/07/2008

שלום ד"ר נכבד, שאלתי אליך היא כללית: כל מי שאני מכירה עשתה דיקור מי שפיר בהריונה, בין אם היתה הכוונה רפואית ובין אם לאו. אני נכנסת לשבוע ה18 להריוני ותוצאות הבדיקות שעשיתי תקינות ולכן אני מתלבטת אם לעשות את דיקור מי השפיר על מנת לקבל תוצאה וודאית שלא מסתמכת רק על סטטיסטיקה או שמא הסיכון שבבדיקה צריך להכריע את הכף להימנעות מהבדיקה. הייתי שמחה לדעת מהי דעתך האישית ומה היית מייעץ למישה ממשפחתך הקרובה? דיקור בכל מקרה או רק אם יש אינדיקציה רפואית שמחייבת זאת? רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר

הוספת תגובה

• שאלה לא הוגנת

ד''ר בני שכטר
    26/07/2008

אני יכול לענות לך רק בתור רופא
    וההנחיה הרפואית היא בשיקלול הגיל ותוצאות הבדיקות עד כה האם ישנה הצדקה כן או לא!
    אני יודע שיש כאלה שאומרים חד משמעית כן לעשות ולעומתם יש את השוללים מכל וכל.
    אני מציג גם למטופלות שלי ואפילו אם הן קרובות משפחה שלי או חברות טובות את כל הנתונים לטוב ולרע, אבל בסופו של דבר כל אחת עושה את ההחלטה לבד.
    כל מי שעושה דיקור שלא על פי צורך רפואי, צריכה לקחת בחשבון גם את הסיכון ולהיות שלמה עם ההחלטה לטוב ולרע.
    אני האחרון שיטיף מוסר לזוג שרוצה לעשות דיקור מי שפיר רק בשביל "להיות בטוחים". לדעתי זו סיבה לגיטימית כמו כל סיבה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    26/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו