איך מחשבים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחשבים?
    חסוי
    28/07/2008

המחזור האחרון שלי היה ב-6/6/2008. יש לי מחזורים ארוכים ולא סדירים. התחיל מעקב זקיקים ב-13/6/08.....שהתמשך על פני מס' שבועות וכמעט כשכבר הרמנו ידיים.......ואז...היה זקיק והורמונים טובים.....הוזרק אוביטרל ב- 8/7 הזרעה 1 ראשונה ב-9/7 והזרעה שניה ב-10/7. אני רוצה לדעת מתי תאריך הלידה המיועד, ורוצה לוודא שהחישוב שאני עושה נכון: האם למעשה אין להתייחס לתאריך הווסת האחרון (6/6) אלא לתאריך של שבועיים לפני ביוץ (26/6/08) ???? ואז האם התאריך המשוער ללידה יהיה 2/4/09????? מודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מחשבים?

הוספת תגובה

• אני מסיק משאלתך

ד''ר בני שכטר
    28/07/2008

שאת כבר בהיריון.
    בעיקרון החישוב לפי היום הראשון של המחזור האחרון.
    במהלך השליש הראשון של ההיריון מן הסתם תבצעי אולטרה-סאונד לוידוי דופק. שם גם ישוו בין גיל ההיריון לפי האולטרה-סאונד לגיל ההיריון לפי המחזור האחרון. אם הפער ביניהם לא יעלה על שבוע, אזי התאריך לחיושב ישאר המחזור האחרון. אם הפער יהיה יותר משבוע, יעשו לך תיקון של גיל ההיריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן בהריון. המשך שאלה

חסוי
    28/07/2008

תודה על תגובתך.יש לי עוד כמה שאלות אם אפשר: א. למה בעצם במקרה של הזרעה, בו יודעים באופן מדוייק את מועד הביוץ - לא מחשבים 38 שבועות מרגע הביוץ (אני מניחה שזה מה שיעשו בסופו של דבר לאור ההסבר שלך)????? ב. כהמשך לתאריכים שפירטתי , בטא=1263 ב-27/7 - האם תקין? ג. אני אמורה לעשות בדיקת בטא כל יומיים בהתחלה? ד. (שאלה אחרונה) - הרופא שלי אמר לי לבוא ביום ה הקרוב (31/7) לראות שק הריון. מה הטעם בעצם? לא אמורים לחכות לשבוע 7-8 לדופק? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר בני שכטר
    29/07/2008

1. מזל טוב, נראה תקין
    2. ככה מחשבים, אין מה לעשות. ברגע שיהיה דופק באולטרה-סאונד יהיה חישוב מדוייק יותר.
    3. למה הוא הזמין קודם? לא יודע, תשאלי אותו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו