מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מחשבים?חסוי28/07/2008
המחזור האחרון שלי היה ב-6/6/2008. יש לי מחזורים ארוכים ולא סדירים. התחיל מעקב זקיקים ב-13/6/08.....שהתמשך על פני מס' שבועות וכמעט כשכבר הרמנו ידיים.......ואז...היה זקיק והורמונים טובים.....הוזרק אוביטרל ב- 8/7 הזרעה 1 ראשונה ב-9/7 והזרעה שניה ב-10/7. אני רוצה לדעת מתי תאריך הלידה המיועד, ורוצה לוודא שהחישוב שאני עושה נכון: האם למעשה אין להתייחס לתאריך הווסת האחרון (6/6) אלא לתאריך של שבועיים לפני ביוץ (26/6/08) ???? ואז האם התאריך המשוער ללידה יהיה 2/4/09????? מודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מסיק משאלתך
ד''ר בני שכטר28/07/2008שאת כבר בהיריון.
בעיקרון החישוב לפי היום הראשון של המחזור האחרון.
במהלך השליש הראשון של ההיריון מן הסתם תבצעי אולטרה-סאונד לוידוי דופק. שם גם ישוו בין גיל ההיריון לפי האולטרה-סאונד לגיל ההיריון לפי המחזור האחרון. אם הפער ביניהם לא יעלה על שבוע, אזי התאריך לחיושב ישאר המחזור האחרון. אם הפער יהיה יותר משבוע, יעשו לך תיקון של גיל ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בהריון. המשך שאלה
חסוי28/07/2008תודה על תגובתך.יש לי עוד כמה שאלות אם אפשר: א. למה בעצם במקרה של הזרעה, בו יודעים באופן מדוייק את מועד הביוץ - לא מחשבים 38 שבועות מרגע הביוץ (אני מניחה שזה מה שיעשו בסופו של דבר לאור ההסבר שלך)????? ב. כהמשך לתאריכים שפירטתי , בטא=1263 ב-27/7 - האם תקין? ג. אני אמורה לעשות בדיקת בטא כל יומיים בהתחלה? ד. (שאלה אחרונה) - הרופא שלי אמר לי לבוא ביום ה הקרוב (31/7) לראות שק הריון. מה הטעם בעצם? לא אמורים לחכות לשבוע 7-8 לדופק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר בני שכטר29/07/20081. מזל טוב, נראה תקין
2. ככה מחשבים, אין מה לעשות. ברגע שיהיה דופק באולטרה-סאונד יהיה חישוב מדוייק יותר.
3. למה הוא הזמין קודם? לא יודע, תשאלי אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)