טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום זה הריון רביעי שלי,כמו בהריונות הקודמים שהיו לי צירים מוקדמים , תפרו את צוואר הרחם ובמקביל נטלתי כדורים למניעה הצירים , השבוע גם תפרו לי את צוואר הרחם , הרופא אמר אורך צוואר הרחם הוא 3,5ס"מ,רק שהפעם הרופא אומר במקום כדורים שהייתי לוקחת בהריונות הקודמים הפעם להחליף לזריקה פעם בשבוע שאצטרך לעשות , האם הזריקה בדיוק כמו כדורים? או שהמינון יותר חזק ?ואולי מפני שפער הגילאים בין ההריון הוא קטן ,, ביתי היום בת שנה וחמישה חודשים תודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לימור! בשני המקרים מדובר כפי הנראה בהורמון פרוגסטרון, שאותו ניתן לקחת בזריקה או בכדורים. הרופא שלך החליט להמליץ על הזריקה ולכן תאלצי לשאול אותו לשיקוליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר