מה הסבירות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסבירות?
    שרה
    29/07/2008

שלום לכולן, אני רוצה להודות מראש על כל יעוץ ותגובה אני בת 26 , לוקחת גלולות כבר 6-7 שנים רצוף בחודש האחרון פספתי 2-3 גלולות. אני נשואה ומקיימת יחסים באופן רגיל. המחזור החודשי שלי מדייק כמו שעון. המחזור האחרון לא הופיע - אפילו לא דימום מועט, רק מעט הפרשות במשך שעתיים או משהו כזה. המחזור שלי מופיע ביום חמישי בלילה והפעם הוא לא הופיע. היום אני אמורה לקחת גלולה ראשונה לחודש. ביצעתי בדיקה ביתית אתמול בערב והופיעה תשובה שלילית. האם יתכן שאני שהריון? מה הסיכוי שהביקה שגויה? בנוסף רציתי לצייך כי חברה טוב שלי בדיוק גילתה שהיא בהריון ואני מסייעת עם ההכנות.. האם יתכן שהגוף מדמה הריון? הזדהות? ספטומים? תודה רבה על כל העזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסבירות?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    29/07/2008

גם מתח ולחץ יכולים לגרום לדחיית המחזור.
    בכל אופן הייתי חוזר ליתר ביטחון על בדיקת ההיריון ואם היא אכן שלילית הייתי מתחיל את החפיסה החדשה במועדה.
    כמו כן הייתי מאד משתדל לא לשכוח שוב גלולות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרה
    30/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו