שאלות מי שפיר גודל העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות מי שפיר גודל העובר
    יעל
    30/07/2008

ברשותכם כמה שאלות .... א. אני בשבוע 29-30 לפני שבועיים עברתי הערכת גדילה של העובר ונמצא כי הבטן AC קטנה בשבועיים מגיל ההריון וכל הפרמטרים האחרים תואמים את גיל ההריון אתמול עברתי הערכה נוספת ונמצא כי הבטן של העובר קטנה ב5 ימים בלבד, האם יכול להיות שהפער הושלם או שנובע מטעות במדידה.? ב. בשבוע זה משקל של 1300-1400 ג' זה תקין? ג. מדידת כמות מי השפיר לפני שבועיים היתה 101 מ"מ ואתמול 96 מ"מ בקופ"ח (בה עשיתי את הבדיקה) עשו מזה עניין וגרסו שאני צריכה לעשות מעקב כל 3 ימים, בבית החולים בו אני עושה את המעקב גרסו כי אין צורך להלחץ וזה לא מיעוט משמעותי ולאור התפתחות העובר אין שום צורך במעקב מעבר לכל שבועיים. מה דעתך? ד. שאלה נוספת הלחץ דם שלי נורא נוך מדידה אחרונה 50/86 לפני כן 60/90 האם זה יכול להשפיע לרעה על העובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות מי שפיר גודל העובר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    02/08/2008

1 - לבדיקות ה US יש טווח טעות של 10% . במידה ובבדיקות עוקבות יש עליה במדדים של העובר הרי שמדובר בעובר תקין
    2 - כן
    3 - ניתן להסתפק במעקב כל שבועיים
    4 - לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו