גיל הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל הריון
    לילוש
    30/07/2008

שלום! יש לי שאלה קצת מורכבת אשמח אם תהיה לכם תשובה בשבילי.. אז ככה אני סובלת ממחזורים לא סדירים בדר"כ מאז ומתמיד אני בת 24 יש לי ילד 1 ואני בהריוני השני בכל אופן המחזור האחרון שלי היה ב 2007\11\13 מחזור מאוד מוזר קצר מאוד ודימום נוטה לצבע חום כהה עד שחור (מאז לא קיבלתי)בכל אופן אחרי המחזור הייתי במעקב אצל רופאת הנשים שלי והיא לא ראתה הריון ב12\23 הייתי אצלה שוב והיא לא ראתה הריון אחרי שבועיים הגעתי שוב לברר בדיקת זרע של בעלי שאגב לא יצאה תקינה צמיגית מדי והרופאה קבעה כי הוא צריך לקחת ויטמינים וכו' ואז בבדיקה ווגינלית שנערכה לי גילינו שאני בהריון הרופאה קבעה שהקליטה הייתה ב 12\16 ז"א ו.א לפי החישוב הזה אני כרגע נכנסת לשבוע ה 33 ערכתי את כל הבדיקות בזמנן כולן ברוך ה' יצאו תקינות כולל ההעמסת סוכר 50 מ"ג(תוצאה 108).. בשבוע שעבר ניגשתי לאולטרסאונד מעקב גדילה ומתברר כי העובר גדול בשבועיים מגיל ההריון . שאלתי היא כזאת מה הסבירות שלמרות שהעמסת הסוכר יצאה תקינה אכן יש לי (חלילה) סוכרת הריון?? ומה הם התסמינים שאני יכולה לשים להם לב??? או שמה באמת החישוב של הרופאה שלי הוא לא נכון וגיל ההריון לא מחושב כמו שצריך?? אני רוצה לציין שאת הילד הראשון ילדתי במשקל 2.570 ועכשיו בתחילת החודש ה 8 כבר אומרים שהעובר שוקל 2 קילו כמעט מצטערת על אורך השאלה אבל אודה לכם מאוד אם תוכלו להשיב לי על השאלה יום טוב לכולם .!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל הריון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    31/07/2008

בעיקרון אם בדיקת העמסת הסוכר הייתה תקינה לא אמורה להיות סכרת. אם בהערכת משקל רואים שישנה חריגה רצינית ישלחו אותך שוב לבדיקה.
    קשה לומר האם הרופאה טעתה. יש צורך לחשב וסת אחרונה (מחושבת, לא אמיתית בפועל) לפי האולטרה-סאונד הראשון שביצעת או השקיפות ולפיה לראות האם זה מדוייק או שאכן יש טעות בגיל ההיריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (:

לילוש
    01/08/2008

תודה על ההתייחסות (: יום טוב ושבת שלום לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו