מי שפיר - מאוחר מידי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר - מאוחר מידי?
    אורלי
    21/06/2007

לד"ר שלום,
    המון תודה על התשובה ממקודם בנוגע לסקירות.

אני נמצאת באוסטרליה וכאן לא קיימת סקירה מוקדמת שבוע 14-16, לאור הבירור האחרון שלי, עושים סריקה מורפולוגית בשבוע 19 לאחר שקיפות עורפית משולבת בבדיקת דם בשבוע 13.

האם תוכל להסביר לי מה הכוונה בסקירה / סריקה (SCAN) מורפולוגית?
    בטל' אמרו לי שזו הבדיקה החשובה שנערכת כ- 30 דק' עד שעה ונבדקים בה האיברים. האם זו המקבילה לסקירת עוברים - ואם כן מוקדמת או מורחבת בשבוע הזה? אני ממש מבולבלת.
    במידה ויימצא משהו לא תקין האם יהיה זה מאוחר מידי (שבוע 19) מלבצע בדיקת מי שפיר? לא מסוכן בשלב זה?

המון תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר - מאוחר מידי?

הוספת תגובה

• איזה כייף לך

ד"ר בני שכטר
    22/06/2007

אני מקווה שאת מאד נהנית שם באוסטרליה.

כנראה לפי התיאור שמדובר בסקירת מערכות. אני לא יכול לומר האם היא מורחבת או לא.
    בכל אופן דיקור מי שפיר ניתן לעשות גם בשבוע 19 וגם בשבועות מאוחרים יותר עם יש צורך בכך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה -

אורלי
    22/06/2007

אוסטרליה מדהימה, אין ספק שכיף לחיות פה.
    המון תודה על התשובה, אני ממש מקווה שזו סקירה מורחבת, קשה להקביל לבדיקות שנעשות בארץ, שהן באמת ייחודיות ויסודיות.
    מקווה שלא אצטרך מי שפיר, אבל טוב שהיה האופציה.
    סופ"ש נעים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו