מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בגוף שבוע 37קארין31/07/2008
אני בשבוע 37 להריון , מזה שבוע יש לי פריחה וגרד בכל הגוף חוץ מהפנים, הייתי מאושפזת יומיים ולאחר בדיקות מקיפות אמרו שזה גרד שנובע מההריון ושאין מה לעשות עם זה, ושזה יעבור לבד אחרי הלידה, אני ממש משתגעת מזה ומגרדת עד דם, ולא יכולה לתפקד, המשחות שנתנו לי לא עוזרות בכלל. האם יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ על מנת להקל על הגרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קארין
קארין31/07/2008במקרה גם לי קוראים קארין ואני בשבוע 26 ומזה כשלושה שבועות שיש לי גירודים בגוף, עקב כך הופנתי לבדיקות דם לתפקוד כבר והתשובות תקינות, יחד עם זאת יש לי תור ביום שני הקרוב לרופא עור ואני כמעט בטוחה שגם הוא יאמר לי שהכל תקין, במקרה שלי הגירודים בכל הגוף ללא פריחה או סימנים כלשהם ואני ממש מבינה אותך כמה זה קשה ומציק. אני חושבת שאין הרבה מה לעשות עם זה, רופאת הנשים שלי ביקשה שבשבוע שאני ממתינה לרופא עור להימנע ממגע עם סבון בגוף, קרמים, בשמים... אני יכולה לומר שזה קצת עוזר אבל עדין התחושה מציקה. מקוה שיעבור לך מהר, אחרי הכל את לקראת הסוף. שיהיה בהצלחה קארין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי02/08/2008ניתן לנסות תחליב שנקרא "דרמקס" של דר' פישר. זה יכול להקל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)