טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 35, ונוהגת להשתמש באפניים ככלי התעבורה לניידות בעיר (תל אביב), לפני שבוע עברתי בדיקת מי שפיר שעברה בשלום. אני בשבוע ה-20 להריון, ונוהגת לבצע פעילות גופנית מתונה פעמיים-שלוש בשבוע. האם אני יכולה להמשיך לרכב על האפניים כל עוד אני חשה עליהם בנוח? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב! אין מניעה בפעילות גופנית מתונה שעצימות בינונית (למי שמתאמת קבוע) ויש צורך באישור מרופא הנשים שלך לכך ובניית תוכנית מתאימה ע"י מדריך מוסמך לכך. בנוגע לאופניים, זו לא שאלה של נוחות, זו שאלה של סיכון בגלל הסיכון לנפילות ולפציעות. לכן לא מומלץ בשלב זה של ההריון לרכב על אופניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר