מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבתיה סגל04/08/2008
שלום רב, ברצוני לשאול מהם הסיכויים להריון טבעי בגיל 41 וחצי ? הריון ראשון, כמו כן האם הריון בחתך גיל זה הוא הריון בסיכון גבוה ? כמו כן ברצוני לציין שהמחזור שלי סדיר לחלוטין, אולטרה סאונד של הרחם תקין לחלוטין ואני גם בריאה ולא נוטלת תרופות. לתשובתכם אודה מראש. בתיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל 41
ד''ר פרדי דוד04/08/2008אין מניעה להריון בגיל כזה. כמובן שעליך לבצע את כל הבדיקות שיציע לך רופאך
אינני רואה סיבה לדאגה וההריון בהחלט יכול להיות הריון טבעי מבלי להזדקק לטיפולי פריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
בתיה סגל05/08/2008בוקר טוב, רב תודות על תשובתך המהירה, אך בכל זאת אני רוצה לשאול בשנית ולהבין ברשותך יותר טוב את הנושא עד כמה שניתן על גבי הכתובים. כוונתי הייתה בשאלה האם אני יכולה להכנס להריון באופן טבעי באמצעות בן זוגי ? האם בגילי זה לא הרבה יותר קשה מאשר בגיל יותר צעיר ? אני שואלת מכיון שכל פעם שאני מגיעה לביקור אצל הגניקולוגית שלי, היא תוקפת אותי ואני יוצאת ממש בדיכאון ממנה, מה שהיא אומרת לי זה שאני צריכה לחשוב מאד ברצינות על הפרייה, היא אומרת שבגיל 43 הביציות שלי כבר לא יהיו טובות להריון ועוד כל מיני דברים ממש ממש לא נעימים ומפחידים למרות שאני מבינה את זה שאני בת 41 וחצי אבל שאלתי היא האם זה באמת קיצוני כפי שהיא מציגה את זה ? אודה לך מאד על תשובתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר פרדי דוד05/08/2008אינני סבור שיש ללחוץ עליך לא להרות מבן זוגך בגיל 41
ברור שאחוז הביציות הפגומות על השחלות אצל אשה בת 40 גדול יותר מאשר אצל אשה בת 25 ואחוז סיבוכי ההריון והמומים כמו גם סיבוכים בלידה עשוי להיות גבהה יותר אך זו איננה סיבה למנוע מאשה בגילך להרות.
הרפואה היום מתקדמת ביותר וכמות הבדיקות אשר מבצעים בארץ בזמן ההריון הנה עשירה ביותר, המעקב בזמן ההריון הנו צמוד יותר מאשר בכל מקום אחר וחדרי הלידה מצויידים בציוד המודרני ביותר.
אזי מדוע שלא תהרי בגילך אם את חפצה בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)