parvo B19 בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• parvo B19 בהריון
    רונית
    05/08/2008

שלום, לפני כשבועיים הייתה לבתי פריחה שאובחנה ככל הנראה כ- parvo B19 נשלחתי לעשות בדיקות דם ונמצא חיובי גם ה- LgM וגם- LgG אני בשבוע 20 כרגע ורופא הנשים שלי טוען שצריך רק מעקב אולטרסאונד לבדוק בצקות וגם אם מגלים שהעובר נידבק אין כיום טיפול. ושלח אותי רק בעוד כ4 שבועות לאולטרסאונד מכוון (מורחב) ממה שקראתי ולמדתי מהאינטרנט מעקב האולטרסאונד הוא לזרימת הדם ולא בצקות!? האם כדאי לפנות לממומחה אולטראסאונד? האם נכון שגם אם מגלים שהעובר חולה ויש בעיה בייצור כדוריות דם אדומות, אין טיפול? אודה להמלצתכם עם מי ניתן להתייעץ! האם יש מומחה למחלות זיהומיות בהריון? תודה רבה, רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    parvo B19 בהריון

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    09/08/2008

זיהום בפרוו-וירוס עלוחל בחלק מן המקרים להגיע לעובר ולגרום לו לאנמיה, בצקות, ובמקרים קיצוניים עד לאי ספיקת לב. יחד עם זאת - ברוב המקרים מדובר בתהליך הפיך שהעובר מתגבר עליו באופן ספונטני. כמו שהומלץ לך - יש לבצע סקירה מורחבת, ובנוסף ניתן תמיד להתייעץ עם כל מומחה למחלות זיהומיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו