ספרי בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרי בהריון
    ליאורה
    06/08/2008

שלום רב לרופאים יקרים. היום הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בגלל נזלת לא פוסקת וגודש באף.אני בהריון בשבוע 18.4.הרופא רשם לי ALLEGRO NASAL SPRAY/FLUTICASONE ואמר להיתייעץ עם רופא נשים לגבי התרופה.עד שיגיע לרופא רציתי בבקשה לדעת האם מותר לי להישתמש בספריי כי RENITIS ממש מפריע לי בחיי יום יום.בתודה מראש.ליאורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרי בהריון

הוספת תגובה

• Fluticasne

ד''ר פרדי דוד
    06/08/2008

לא מומלץ להשתמש בתרופה זו בהריון
    השימוש בתרופה זו בהריון דורש שהתועלת תעלה על הנזק שיכול להגרם. כנ"ל לגבי נשים מייניקות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספריי

ליאורה
    07/08/2008

תודה רבה לד''ר פרדי דוד על תשובתך המהירה. אני ממש מיואשת.אינני מסתדרת בלי אלרין.האף לא נושם.נזלת לא פוסקת.רופא אף אוזן גרון אמר שזה יעבור רק 3 חודשים אחרי הלידה.מה עושים?אם יש דרך להקל?זה לא סינוסיטיס.רק רניטיס.אני מאוד אודה על חוות דעת.אשמח לכל עזרה.(המשך לשאלה הקודמת)בתודה מראש, ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר פרדי דוד
    07/08/2008

חושבני שרק רופא א.א.ג. יוכל לעזור לך.
    יתכן שכלהתופעות ממן הנך סובלת הנם על רקע אלרגי כדאי לשקול גם אפשרות זאת ולטפל בהתאם.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו