חייבת תשובה קצת מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה קצת מבולבלת
    נטלי
    08/08/2008

ב29 ליוני קיבלתי מחזור . ומיכוון שלא הצלחתי להיקלט 9 חודשים הרופא קרא לי להגיע אליו לבדיקת זקיקים... עשיתי בדיקת זקיקים ביום ה11 ביום ה15 וביום ה18 לא היה נוזל בדוגלס והזקיק הכי גדול היה ביום ה18 והיה בגודל 13... הרופא המליץ לי על טיפול של איקאקלומין... בנתיים שאני מחכה לקבלת מחזור נוסף כדי להתחיל לקחת כדורים גיליתי שאני בהריון... א. כיצד ייתכן? ב. מה רואים באולטראסאונד בשבוע הראשון של ההריון?? ההם יש זקיקים מה גודלם והאם יש נוזל בדוגלס? אולי הרופא בדק אותי בזמן שנקלטתי.... ג. עשיתי בדיקת בטא ב3.8 והבטא היה 201. זה תואם שבוע 3 או 5? תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה קצת מבולבלת

הוספת תגובה

• בלבול

ד``ר איילון לחמן
    08/08/2008

ל-מ שלום.
    ההריון נספר מהיום הראשון של המחזור האחרון.בארבעת השבועות הראשונים להריון בדרך כלל לא רואים כלום הקשור להריון.אין קשר לגודל זקיקים או נוזל בדוגלס.גם אם נבדקת בזמן ההפריה לא קורה כלום.הבדיקה שעשית כתוצאה יחידה רק אומרת על הריון מאד צעיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו