שרירי בטן תפוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן תפוסים
    שסק
    10/08/2008

מאז תחילת ההריון הרגשתי את הבטן נמתחת ולכן גם את השרירים האלכסוניים בבטן - אלה שיורדים מכיוון המותן למפשעה בשני צידי הבטן. אבל הכאב היה נסבל והבנתי שזה בגלל גדילה והתרחבות של כל האיזור. עכשיו אני כבר בשבוע 26 וכבר מספר שבועות שהשרירים האלה פשוט נתפסים לי פתאום. כשאני שוכבת או בישיבה על הספה ואתמול בלילה - זה אפילו העיר אותי מתוך שינה. הם נתפסים לי ברמה שלא מאפשרת לי לזוז - כי כל תזוזה מכאיבה ועוברות מספר דקות עד שזה משתחרר. יש סיבה לדאגה או שזה הגיוני?? שסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן תפוסים

הוספת תגובה

• דילגתם עליי - בבקשה תענו....

שסק
    11/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שסק

ענת פלדמן
    11/08/2008

בלי צחוק - האם את אוכלת בננות? בבננה יש אשלגן שתורם לאזן את רמות המלחים בגוף. לעיתים כשאנו חשים ספאזם - כווץ שרירי בלתי נשלט זה יכול להעיד על מחסור באשלגן. לחץ לא יעזור, אשלגן אולי כן. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב דילגתם - למה אתם לא עונים???

שסק
    12/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו