חום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום בהריון
    רמית
    11/08/2008

אני בשבוע 10 וכבר יומיים עם שפעת וחום לקחתי פעם אחת אקמול להורדת החום אבל זה בא והולך השאלה שלי האם זה מסוכן להיות עם חום בהריון במיוחד בשליש הראשון ? האם זה ישפיע על התפתחות העובר ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום בהריון

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

רמית
    15/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום בהריון

ד''ר פרדי דוד
    16/08/2008

חום גבוה , בעיקר חום מעל ל- 38 מעלות אם הוא מתרחש בתחילת ההריון, מעלה את הסיכון להפלות ולמומים במערכת העצבים והמוח של העובר. לכן, המטרה הראשונית היא להוריד את החום.
    אישה בהריון הסובלת מחום חייבת ליטול תרופות להורדת החום, כמו אקמול או אופטלגין.
    התועלת של התרופה בהורדת החום עולה לאין שיעור על הנזק שלמעשה אינו קיים, כיוון שתרופות אלה בטוחות בזמן ההריון
    מותר ליטול את התרופות הללו בכל חודשי ההריון, כאשר מופיע חום.
    חשוב מכל, עליך לפנות מוקדם ככל האפשר לרופא המשפחה. מחלת חום, מצריכה בהקדם בדיקה על ידי רופא איתור הסיבה וטיפול בה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו