מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקלליאת12/08/2008
בוקר טוב! אני בשבוע 37 ועשיתי הערכת משקל, הטכנאית שבדקה אמרה שהראש של העובר מתאים לשבוע 39 ושהוא גדול והגוף מתאים לשבוע 37. מה זה אומר? אני ממש בלחץ, ממתינה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל עובר
ד''ר פרדי דוד12/08/2008אל תלחצי.
בשליש האחרון מתקיימים הרבה פעמים מצבים שבהם לא ניתן לדייק במדידות העובר השונות ונימצאים הבדלים כאלה כמו שמצאו אצלך. במידה ולא נימצאה פתולוגיה אחרת ומבנה מוח העובר תקין הייתי ממשיך במעקב עד ללידה עם אפשרות לבדיקת US נוספת לבקורת גדילת העובר והערכת משקלו.
שיהיה לך המשך הריון קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתערבת...
שני12/08/2008גם לי יש את אותו עניין בדיוק. השאלה היא: אם עושים שוב בדיקת אולטרא סאונד מעקב גדילה ושוב יש את אותו מימצא (הראש גדול בשבועיים לגילו) - אז האם זה אומר שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתערבת
ד''ר פרדי דוד12/08/2008שאלה טובה
אם לא ניצפו מומים במוח ומעקב גדילת העובר תקין קרוב לוודאי מדובר בסטיה במדידה בגלל תנוחת העובר שלא מאפשרת מדידת הראש בחתך הנכון .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
ליאת14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)