עלייה במשקל בתחילת ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל בתחילת ההריון
    בחורה גדולה
    14/08/2008

שלום אני בהריון שבוע עשירי ופתאום אנשים מתחילים להעיר לי שעליתי המון במשקל. זה נכון שמאז שנכנסתי להריון קצת "התרתי את הרסן" ואני מרשה לעצמי עוגות ודברים שפעם ויתרתי עליהם, וגם לפני ההריון לא הייתי הבחורה הכי רזה...אבל אני לא יודעת אם אני צריכה להגביל את עצמי או לא. בינתיים עליתי כבר כמעט 10 קילו ויש לי כבר ממש בטן מכובדת גדולה ועגולה וכולם צועקים עליי להיזהר ושאני נראית כמו חודש שמיני! אבל נראה לי שאני אדאג לכרס אחרי הלידה, לא? באמת הגזמתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת..

מיכל
    14/08/2008

אבל הגזמת ברמה קיצונית את רק בתחילת הדרך העובר עוד לא שוקל כלום מה תעשי שתגיעי לחודש באמת מתקדם? עזבי את הבריאות שלך אבל מה עם הבריאות של העובר שלך??? את תהיי בסיכון לסכרת הריון , רעלת הריון, יתר ל.ד, כאבי גב, בצקות, אשפוזים,סיכון לעובר גדול, סיכוי גבוה יותר לקיסרי ועוד שלל בעיות. תחשבי גם על הבעל שלך למה את חושבת שהוא יקבל אותך עם עודף משקל קיצוני שכזה ? מה גם שאת מזיקה לבריאות שלך ( כולסטרול וחבריו) מצטערת על הבוטות אבל כדאי שתתעוררי ומהר!! יש דרך לעבור הריון גם מבלי לעלות 30- 40 ק"ג. בסך הכל את צריכה להוסיף לתפריט היומי עוד 300 קלוריות ליום שזה שווה ערך ליוגורט עם קצת גרנולה או עוד איזה פרוסה עם קוטג' . חבל עליך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו