מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס בחילות בהריוןחסוי16/08/2008
אני בשבוע 7. רץ עכשיו וירוס באויר של בחילות ושילשולים......כל משפחתי המורחבת נהנתה מהוירוס. (ההורים, אחותי....) ביקרתי אותם לפני כשבוע. בשבוע האחרון היו לי בחילות נוראיות למשך כשלושה ימים, ממש לא הצלחתי לקום מהמיטה. ללא הקאות. קישרתי זאת להריון, חשבתי שהנה התחילו בחילות הבוקר. אולם - כעת מספר ימים שאין לי בחילות, מה שגורם לי לחשוב שאולי אין לי בחילות הריון אלא חטפתי את הוירוס לכמה ימים.......במידה והנל נכון והיה לי וירוס - האם זה מסוכן? האם יכול לפגוע לעובר לטווח הארוך? שמעתי פעם על ילד שנולד עם בעיות, ושהסיבה לכך היה וירוס שחלתה בו האם מבלי שתדע בתחילת ההריון....האם אכן זה יכול להזיק (למשל וירוס CMV הוא וירוס שכן יכול לפגוע, איך נדע אם גם הוירוס הזה?). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
ד''ר פרדי דוד16/08/2008קשה לענות לך באם בחילות משך 3 ימים הנם סימפטום של תחילת ההריון או הדבקות וירלית.
בכל אופן, עד כמה שניתן להבין מדבריך הכל חלף ואת מרגישה טוב.
חשוב לבצע בתחילת ההריון יחד עם בדיקות אחרות גם בדיקת CMV ואם לא ביצעת בדיקה זו עד עתה בקשי מרופאך הפניה לבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
חסוי17/08/2008עשיתי בדיקת CMV לפני ההריון - והתקבלה שלילית. אבל למעשה, בכל רגע נתון זה יכול להשתנות לא? עכשיו פתאום אני לא מבינה מה הטעם בבדיקה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטעם
ד''ר פרדי דוד18/08/2008הטעם בבדיקה לבדוק באם את מחוסנת או לא. במידה ואינך מחוסנת יש להתייחס לכל מחלת חום שמאובחנת כמחלה וירלית ולחזור על בדיקת CMV לבדוק באם אין הדבקה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)