וירוס בחילות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס בחילות בהריון
    חסוי
    16/08/2008

אני בשבוע 7. רץ עכשיו וירוס באויר של בחילות ושילשולים......כל משפחתי המורחבת נהנתה מהוירוס. (ההורים, אחותי....) ביקרתי אותם לפני כשבוע. בשבוע האחרון היו לי בחילות נוראיות למשך כשלושה ימים, ממש לא הצלחתי לקום מהמיטה. ללא הקאות. קישרתי זאת להריון, חשבתי שהנה התחילו בחילות הבוקר. אולם - כעת מספר ימים שאין לי בחילות, מה שגורם לי לחשוב שאולי אין לי בחילות הריון אלא חטפתי את הוירוס לכמה ימים.......במידה והנל נכון והיה לי וירוס - האם זה מסוכן? האם יכול לפגוע לעובר לטווח הארוך? שמעתי פעם על ילד שנולד עם בעיות, ושהסיבה לכך היה וירוס שחלתה בו האם מבלי שתדע בתחילת ההריון....האם אכן זה יכול להזיק (למשל וירוס CMV הוא וירוס שכן יכול לפגוע, איך נדע אם גם הוירוס הזה?). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס בחילות בהריון

הוספת תגובה

• בחילות

ד''ר פרדי דוד
    16/08/2008

קשה לענות לך באם בחילות משך 3 ימים הנם סימפטום של תחילת ההריון או הדבקות וירלית.
    בכל אופן, עד כמה שניתן להבין מדבריך הכל חלף ואת מרגישה טוב.
    חשוב לבצע בתחילת ההריון יחד עם בדיקות אחרות גם בדיקת CMV ואם לא ביצעת בדיקה זו עד עתה בקשי מרופאך הפניה לבדיקה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

חסוי
    17/08/2008

עשיתי בדיקת CMV לפני ההריון - והתקבלה שלילית. אבל למעשה, בכל רגע נתון זה יכול להשתנות לא? עכשיו פתאום אני לא מבינה מה הטעם בבדיקה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הטעם

ד''ר פרדי דוד
    18/08/2008

הטעם בבדיקה לבדוק באם את מחוסנת או לא. במידה ואינך מחוסנת יש להתייחס לכל מחלת חום שמאובחנת כמחלה וירלית ולחזור על בדיקת CMV לבדוק באם אין הדבקה חדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו