בוקר טוב- שאלה בנושא רמת הבטא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב- שאלה בנושא רמת הבטא...
    נוי
    17/08/2008

בוקר טוב רופאים יקרים, היום עשיתי בדיקת דם כדי לאשר שאכן יש הריון.. לשימחתי הרבה מאוד יש הריון ומחר אני אמורה להיות בשבוע החמישי (אם ספרתי נכון..). רציתי לדעת האם הבטא שלי בסדר ולא נמוכה מדי - נרשם בטופס 552. לצערי אין לי עוד טופס הפנייה מהרופא לבדיקת דם נוספת והאחות המליצה ששבוע הבא אגיע ואז ניתן יהיה לבדוק באולטרסאונד שהכל בסדר ולכן אין צורך לעקוב אחר רמות הבטא השבוע. האם כדאי למרות המלצתה לבקש מרופא בקופ"ח הפניה לבדיקת דם נוספת או להמתין? הלחץ שלי נובע מכך שלפני 11 חודשים עברתי הפלה טבעית והפעם נכנסנו להריון בעזרת אורביטול+הזרעה ראשונה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. רוב תודות ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה שלי - היא לא נענתה

נוי
    18/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמות בטא

ד``ר איילון לחמן
    19/08/2008

לנוי שלום.אין כל בעיה בביצוע בדיקה נוספת שתאשר התפתחות תקינה של ההריון. בבדיקת האולטרה סאונד נצפה כידוע שק ברמות של בטא מעל 1000.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו