שקיפות עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיפות עורפית
    יעל
    17/08/2008

שלום! לפני כשבוע וחצי עשיתי שקיפות עורפית+ בדיקת דם בבדיקת האולטרסאונד, הרופא אמר לי שהכל כשורה. היום קיבלתי בדואר את תוצאות בדיקת הדם שלפיהם הסיכון ללידת עובר עם תסמונת דאון הוא 1:2200 אני בת 31 ובהריוני הראשון יצא לי 1:9999 מה גורם לכזאת ירידה האם זה אומר שהסיכון משמעותי? אני לא רוצה לעשות מי שפיר ומפחדת שלאור התוצאה אצטרך. אשמח לשמוע דעתכם בנושא כי פשוט אין לי פרופורציות מה נורמלי ומה לא. אגב במכתב מצויין לפי התוצאות הנ"ל אינך בסכון יתר משמעותי לעובר עם תסמונת דאון (מה הכוונה במשמעותי?).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיפות עורפית

הוספת תגובה

• תוצאות

יעל
    17/08/2008

שקיפות עורפית - NT תוצאות 1.6 כפולות חציון MOM ערך 1.47 (PAPP-A (mIU/mL תוצאות 804 כפולות חציון MOM ערך 0.61 (free-beta-hcg (ng/mL תוצאות 20.2 כפולות חציון MOM ערך 0.64

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקיפות עורפית

ד''ר פרדי דוד
    18/08/2008

בדיקת הדם שביצעת שניקראת סקר ביוכימי של השליש הראשון חזרה תקינה.
    אין שום קשר בין ההריון הנוכחי לבין ההריון הקודם
    הבדיקה מתחשבת בפרמטרים שלך ושל העובר הקשורים להריון הנוכחי ובתוצאות מדידת השקיפות בבדיקת ה-US גיל העובר לפי אורך קודקוד זנב ועוד.

בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו