ברזל נוזלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל נוזלי
    אפי
    18/08/2008

שלום, אני בחודש חמישי להריון, ועד עכשיו לקחתי כדורי ברזל של 325 מ"ג. (אני סובלת מחוסר ברזל עוד מתקופת ההנקה שלפני ההריון). למרות הכדורים אני עדיין עייפה והברזל שלי יחסית נמוך (באזור ה11) חברות המליצו לי לקחת ברזל נוזלי. הייתרון הגדול שלו הוא שהספיגה שלו היא 100 אחוז בגוף והוא עשוי מצמחים ומיצי פירות. הרוקח אמר לי שאין בעיה לקחת מהנוזל בהריון, ללא מרשם רופא. אך על הבקבוק כתוב שלנשים בהריון יש להוועץ עם רופא לפני השימוש. הבעיה היא שאפגוש את הרופאה שלי רק בעוד מס' שבועות, והייתי שמחה להתחיל כבר עם הברזל. אשמח לשמוע את חווות דעתכם בעניין. תודה, אפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל נוזלי

הוספת תגובה

• למה לא קיבלתי תשובה????????????????

אפי
    20/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להלן התשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ד``ר יורם גלעדי
    22/08/2008

ניתן להשתמש בברזל נוזלי בהריון ללא חשש.
    רצוןי לבדוק במקביל גורמים אחרים לאנמיה כמו רמות ויטמין B12 ו - ח' פולית בדם.
    שבת שלום והריון נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו